Nauti vankoista Accelera-renkaista

Accelera valmisti ensimmäiset renkaansa vuonna 1996. Accelera on nuori indonesialainen yritys, jonka tehdas sijaitsee keskellä kaunista luontoa vuorten alarinteellä Bogorissa, Indonesiassa. Sentul International Circuit on erittäin iso kilparata ja sijaitsee lisäksi sopivastii noin kolmen kilometrin päässä Acceleran tehtaalta. Kaikenlaisia renkaita valmistetaan henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja linja-autoihin, ja ne sopivat eri sääolosuhteisiin. Rengastarpeeseesi sopien Accelera tarjoaa budjettiisi sopivat renkaat laadusta tinkimättä.

Koska yritys on nuori ja tehdas vasta valmistunut, on se viime aikoina investoinut aiemmin puuttuneeseen nykyaikaiseen teknologiaan, mutta rahaa on myös riittänyt tuotannon nykyaikaistamiseen; laadun, materiaalien ja metodien parantamiseen. Uudet, kehittyneet laitteet takaavat korkealaatuiset renkaat, joissa on keskitytty turvallisuuteen ja innovaatioihin, samalla huomioiden tyylikäs muotoilu ja nopeus tuotantoprosessissa. Suuri osa muotoilun ja laadun innovaatioista juontavat juurensa parhaisiin Euroopassa valmistettaviin renkaisiin. Lisäksi yhtiö huomioi tarkasti kuluttajien tarpeet ja mieltymykset.

Vaikka muiden valmistajien parhaat ominaisuudet on yhdistetty Acceleran suunnittelussa ja tuotannossa, tarjoaa Accelera edullisia renkaita turvallisuudesta ja käyttöiästä tinkimättä. Voit ajaa liukkailla ja sateisilla puistoteillä tai jyrkällä, kiemurtelevalla vuoristotiellä ja Accelera tarjoaa vastaavan pidon kuin optimaaliolosuhteissa. Lyhyt jarrutusmatka ja kunnollinen pito luovat turvallisen tunteen tiellä. Esimerkkejä Acceleran rengasmerkeistä ovat Alpha, Alpha XL, Beta, Lota ja PHI, kaikki kesärenkaita, kun taas Accelera Snow Series -sarjan talvirenkaat on suunniteltu juuri talviolosuhteisiin, kuten Snow XL. Talvirenkaat ovat erinomaiset lumiseen säähän ja muihin ääriolosuhteisiin, koska ne tarjoavat paljon paremman ohjattavuuden kuin kesärenkaat.