Aeolus on kiinalainen rengasvalmistaja, joka on perustettu vuonna 1965. Yritys valmistaa renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin, sekä maataloudessa käytettäviä renkaita. Yritys on yksi tunnetuimmista rengasvalmistajista maailmassa. Yritys myy 5,5 miljoonaa rengasta vuosittain ja sillä on erittäin hyvä, jatkuvasti paraneva, maine. Yritys levittäytyi Euroopan markkinoille vuonna 2002 ja on ensisijaisesti tullut tunnetuksi maatalouden ja kuorma-autojen renkaista. Henkilöauton renkaita tarkasteltaessa Aeolus Ace-sarja erottuu muista vaihtoehdoista. Renkaan korkea suorituskyky on tullut tunnetuksi harrastajien keskuudessa ympäri maailman.

Aeolus käyttää tunnetusti aina uusinta teknologiaa. Tähän osa-alueeseen yritys on sijoittanut eniten, jotta he pystyisivät aina tarjoamaan asiakkailleen parasta saatavilla olevaa laatua. Yritys on myös tehnyt paljon työtä laajentaakseen tuotevalikoimaansa, ja on onnistunut tässä erittäin hyvin. Kuten sanottua, on mahdollista tarjota sekä huippulaatuisia henkilöauton renkaita, että tuotteita jotka on tarkoitettu maatalousteollisuuteen, ja jotka ovat laajalti tunnettuja tehokkuudestaan ja kestävyydestään.

Esimerkiksi kaivinkoneille suunnitellut renkaat vaativat erityistä tekniikkaa, mikä tekee niistä poikkeuksellisen lujia ja kestäviä. Ne kestävät kovaa käyttöä alustoilla, jotka helposti kuluttavat kovimmatkin renkaat. Aeolus-renkailla voit olla varma, että työ tulee tehtyä ja sujuu mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Yritys onkin tällä alalla yksi markkinoiden johtavista tuotemerkeistä. Renkaat ovat kohtuuhintaisia huomioiden niiden laadun, ja muodostuvat edulliseksi valinnaksi koska ne säilyvät pitkään päivittäisessäkin käytössä.