Turkkilainen yritys Anlas alkoi valmistaa renkaita vuonna 1974, ja on vähitellen kasvattanut tuotevalikoimaansa samalla hankkien uskollisen asiakaskunnan. Anlas on nykyään Turkin johtava renkaiden valmistaja, ja on tunnettu sekä Euroopassa että maailmanlaajuisesti laadukkaista tuotteistaan. Valikoima on erittäin laaja ja Anlas valmistaakin renkaita polkupyöriin, moottoripyöriin, mönkijöihin, mikroautoihin ja golf-kärryihin. Moottoripyörän renkaissa Anlas on markkinoiden johtava brändi, joka toimittaa laadukkaita renkaita edulliseen hintaan. Yhtiön moottoripyörän renkaat saavat jatkuvasti korkeita arvosanoja eri testeissä, ja kokeneet kuljettajat arvostavatkin merkin tasaisen korkeaa laatua. Anlas on yksinkertaisesti varma valinta moottoripyörän rengasta ostettaessa. Jatkuvat satsaukset teknologiaan takaavat, että pysyt rengaskehityksen matkassa.

Skoottereiden, moottoripyörien ja polkupyörien renkaissa ajovakaus on yksi tärkeimmistä asioista. Jatkuva pito tiehen suurilla nopeuksilla ja kaarteissa ei ole välttämätöntä vain turvallisuuden vuoksi, mutta myös parantaa ajokokemusta. Kuskin täytyy pystyä luottamaan renkaiden pitoon myös märällä. Koska Anlas valmistaa renkaita myös kovaan käyttöön, he voivat sisällyttää tätä tekniikkaa muihinkin renkaisiin, jotta voit ajaa niillä säästä riippumatta.

Mönkijöille suunniteltu AN-TRACK-mallisto on tarkoitettu ajoon epätasaisessa maastossa. Jarrutusteho on aina hyvä ja renkaat kestävät pitkään Anlas-renkaat ovatkin laadukas vaihtoehto, joista voit nauttia monta vuotta edulliseen hintaan.