Avon

Jo vuonna 1904 rengasvalmistuksen aloittanut Avon on sittemmin lisännyt tuotevalikoimaansa merkittävästi. Nykyään Avon Tyresin omistaa Cooper Tire & Rubber Company. Viimeisten 100 vuoden aikana on renkaita on alettu valmistaa hemkilöautojen lisäksi myös muihin nelipyöräisiin ajoneuvoihin, kuten pakettiautot, perävaunut ja kaksipyöräisiin kuten moottoripyörät. Kolme viimeksi mainittua eivät olleet tuotevalikoimassa ensivuosina, vaan ovat tulleet mukaan liiketoiminnan laajenemisen myötä. Avonin kasvu maailmanlaajuiseksi yhtiöksi johtuu hyvästä laadusta, josta on pidetty kiinni aina ensimmäisistä vuosista nykypäivään. Missä tahansa oletkin, voit aina löytää Avon-renkaita. Tämä johtuu niiden monista malleista ja lukuisista käyttötarkoituksista.

Riippumatta ajoneuvosta, ajotavasta tai tarpeista, Avon tarjoaa renkaat jotka sopivat sinulle parhaiten. Avon ei sovi vain moottoriteille, maanteille ja kaupunkialueille, vaan myös kilparadoilla ympäri maailmaa on monia voittoja juhlittu näillä renkailla. Tämä koskee sekä neli- että kaksipyöräisten kaikenlaisia kilpailuja. Kerääntyneen asiantuntemuksen vuoksi rengas on erinomainen valinta.

Avon on nykyään markkinoiden johtava renkasvalmistaja, koska yritys on mukautunut alan nopeaan kehitykseen, mutta myös edistyksellisesti yhdistänyt uusinta tekniikkaa ja tyyliä valmistusprosessissaan. Sata vuotta alalla on antanut yritykselle etulyöntiaseman. Kertynyt osaaminen ja kokemus näkyvät kohtuuhintaisissa tuotteissa. Lähtökohdistaan johtuen Avon-renkaat ovat helppo valinta kuluttajille jotka etsivät laadukkaita renkaita, mitkä tarjoavat muutakin kuin turvallisen ajon ja kestävyyden - jotain mikä tekee ajamisesta tavanomaista parempaa.