BRIDGESTONE HISTORIA

Bridgestonen perusti vuonna 1931 Shojiro Ishibashi, joka teki ensimmäiset renkaansa jo vuonna 1930. Ishibashi oli ennakkoluuloton yrittäjä. Ennen kuin hän perusti Bridgestonen, oli hän jo massatuottanut perinteisiä japanilaisia Tabi-kenkiä. Nimi Bridgestone tulee Shojiro Ishibashin omasta nimestä, mikä tarkoittaa kivisiltaa. Jotta nimi olisi kansainvälisempi, hän vaihtoi sanojen järjestystä ja yhtäkkiä syntyi Bridgestone. Bridgestone on koko historiansa ajan jatkuvasti laajentunut ja saanut yhä enemmän asiakkaita. 1980-luvulla se saavutti huippunsa ostaessaan Firestonen, ja Bridgestonesta tuli toimija maailmanmarkkinoilla. Bridgestone on tällä hetkellä yksi johtavista renkaiden valmistajista kaikissa toimintaympäristöissä. Yhtiö tekee renkaita henkilö-, kuorma- ja linja-autoihin, sekä maatalouskoneisiin, lentokoneisiin ja moottoripyöriin. He ovat myös laajentaneet paikkaansa markkinoilla ja tarjoavat monia muita tuotteita. Näitä tuotteita ovat golfvarusteet, materiaalit auton sisätiloihin, polkupyörät sekä kemialliset tuotteet ja teollisuustuotteet.

Renkaat Bridgestone

Bridgestonen tavoitteena on tehdä tuotteita, jotka ovat korkealaatuisia ja palvelevat yhteisöä. Yritys perustuu neljälle pilarille. Nämä neljä pilaria ovat rehellisyys ja tiimityö, olla luova edelläkävijä, tehdä päätökset paikan päällä suoritetun havainnoinnin pohjalta, sekä päättäväinen ja suunniteltu toiminta. Tavoitteena on olla luotettava yritys, joka innovatiivisuudellaan parantaa ihmisten elämää kaikkialla maailmassa. Bridgestonen tavoitteena on olla maailman johtava rengas- ja kumituotevalmistaja, sekä ratsastaa rengasteknologian aallonharjalla. Bridgestone ei vain halua luoda laadukkaita tuotteita, vaan myös suojella toimintaympäristöjensä ympäristöä ja kulttuuria. Bridgestone luonnollisesti toimii paikallisten lakien ja sääntöjen mukaisesti. Bridgestone-tuotteita myydään yli 150 maassa ja tuotantolaitoksia on 180 maassa. Totuuden nimissä Bridgestone on globaali yritys, jonka toimipisteitä löytyy esimerkiksi Euroopasta, Etelä- ja Pohjois-Amerikasta sekä Aasiasta. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa.

Bridgestone pyrkinyt uudistamaan tuotteitaan parantaakseen niitä mahdollisimman paljon. Vuonna 1980 lanseerattiin Japanissa ensimmäiset nastatomat talvirenkaat, ja pian sen jälkeen Bridgestone esitteli Multicell-kumisekoitteesta tehdyt talvirenkaat. Talvirenkaat olivat menestys, ja niitä käytettiin muun muassa alkuperäisinä renkaina Porschen urheiluautoissa. Vuonna 1990 Bridgestone toi uraauurtavaa teknologiaansa Formula 1:siin ja juhli suuria menestyksiä. 1998 Bridgestone ja Mika Häkkinen voittivat MM-tittelin, sekä valmistajien ja kuljettajan mestaruudet. Bridgestonen innovatiiviset renkaat ovat muodostuneet yhä suositummiksi Formula 1:ssä, ja paikoittain yhtiö on ollut jopa kilpailujen ainoa rengastoimittaja. Formula 1:n lisäksi Bridgestone on juhlinut suuria voittoja ratamoottoripyöräilyssä, ja jopa toimittanut näihin kilpailuihin renkaita.

BRIDGESTONE RENKAAT

Bridgestone tarjoaa monenlaisia renkaita, jotta ne voitaisiin sovittaa yksittäisen asiakkaan tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Henkilöautoihin yritys tarjoaa myös niin sanotuja run flat -renkaita. Tällaiset renkaat toimivat, vaikka niissä ei olisi enää ilmaa jäljellä. Tällaisella renkaalla on paljon etuja. Sinun ei tarvitse huolehtia rengasrikosta, ja voitkin matkustaa vähemmin työkaluin. Run flat -renkailla ajaminen on nykyään myös miellyttävä kokemus, kiitos Bridgestonen kehittämän menetelmän, joka tekee ajokokemuksesta mahdollisimman miellyttävän. Run flat-renkaita käyttävät muun muassa Ferrari ja Maserati alkuperäisinä renkaina joissain automalleistaan. Bridgestone tarjoaa myös ympäristöystävällisiä Ecopia-renkaita, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta pienentämällä renkaiden vierintävastusta. Heidän muita henkilöauton renkaita ovat Potenza, Turanza, Dueler ja Blizzak. Mitä tarvitsetkin, Bridgestonella on renkaat jotka sopivat sinulle ja ajotyyliisi.

Bridgestone Renkaat

Kuten sanottua, Bridgestone valmistaa renkaita myös muihin ajoneuvoihin. Kuorma-autoihin on tarjolla renkaita, jotka on osittain valmistettu kierrätysmateriaaleista. Tämän tyyppinen materiaalien uudelleenkäyttö madaltaa renkaiden hintoja, ja on hyvä tapa vähentää ympäristön kuormitusta. Bridgestone lupaa tietenkin, että renkaat ovat täysin turvallisia käyttää. Jos haluat suojella ympäristöä, on Bridgestone turvallinen ja hyvä valinta. Renkaat valmistetaan aina ajoneuvotyyppi ja käyttöolosuhteet silmälläpitäen. Bridgestone valmistaa esimerkiksi lentokoneen renkaita, jotka ovat yksiä ilmailualan turvallisimmista. Kaikki Bridgestone-renkaat ovat laadukkaita ja valmistettu käyttäen uusinta ja parasta teknologiaa. Bridgestone pyrkii valmistamaan markkinoiden parhaat ja turvallisimmat tuotteet, jotka tämän lisäksi täyttävät kaikki kuljettajien rengastarpeet.

LÖYTÄÄ RENKAAT BRIDGESTONE