ChengShin Tire on maailman yhdeksänneksi suurin rengasvalmistaja. Yhtiö on perustettu Kiinassa vuonna 1967 ja toimii pääasiassa nimellä Maxxis International. Yhtiö työllistää yli 20000 ihmistä, ja se on yleisessä segmenttissä yhdeksänneksi suurin renkaiden valmistaja maailmassa. Mutta jos tarkastellaan polkupyöränrengastuotantoa, voidaan yritystä pitää suurimpana maailmanlaajuisesti. Kiinalaisten kova pyöräilyinto on vaikuttanut tähän. Yhtiö kuitenkin tarjoaa monenlaisia renkaita.

Kaikki tämän valmistajan renkaat tehdään yhdessä kolmesta tehtaasta Xiamenissa, Kiinassa. Tuottaakseen parhaita mahdollisia renkaita, he käyttävät uusinta teknologiaa ja tekniikkaa, sekä panostavat laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Silti yhtiö täyttää kansainväliset standardit työvoiman hyvinvoinnille sekä yleiselle turvallisuudelle. Todisteena tästä yhtiö on voittanut lukuisia palkintoja.

ChengShin-renkaat eivät ole kiinalaisten yksinoikeus, vaan niitä myydään yli 150 maassa. Polkupyörän renkaiden valmistuksen lisäksi yritys tuottaa renkaita moottoripyöriin, mönkiöihin, autoihin, kuorma-autoihin, trukkeihin sekä maatalous- ja puutarhakoneisiin. ChengShin pyrkii tehostamaan koko tuotantoketjun valmistuksesta vähittäiskauppiaalle, jotta saisit parhaat mahdolliset renkaat edulliseen hintaan. Hyvä palvelu on heidän filosofiansa ydin.

Tämän yrityksen renkaat ostaessasi voitkin olla varma, ettet tule pettymään ja että renkaat kestävät pitkään.