CONTINENTAL HISTORIA

Continental on yksi maailman suurimmista renkaiden valmistajista. Sen lisäksi yritys tuottaa useita muita tuotteita, kuten jarrujärjestelmiä, ajoelektroniikkaa ja turvajärjestelmiä. Continentalin kumituotannolla on pitkä historia mikä alkoi vuonna 1871, kun Continental-Caoutchouc ja Gutta-Percha osakeyhtiö perustettiin Hannoverissa. Nykyään Continentalilla on tehtaita 36 maassa ja se työllistää 130000 ihmistä. Yrityksen tavoitteena on tuottaa laadukkaita tuotteita, jotka parantavat turvallisuutta, mukavuutta ja tuovat iloa kaikille kuljettajille. Continentalin tuotteet luovat arvoa osakkeenomistajille, työntekijöille ja koko yhteiskunnalle. Yritys haluaa myös parantaa sekä ihmisten, että tavaroiden ja tiedon liikkuvuutta, jotta ihmiset voisivat helpommin täyttää unelmiaan. Continental keksii ja luo ratkaisuja jotka keskittyvät turvallisuuteen, ympäristöystävällisyyteen, tiedotukseen ja edullisiin autoihin. Ajattelemalla ja toimimalla holistisesti, systemaattisesti ja verkottuneesti Continental pystyy tuomaan ideoitaan massatuotantoon nopeammin kuin muut.

Renkaat  Continental

Continentalin filosofia perustuu neljään pilariin: luottamus, tahto voittaa, vapaus toimia sekä työskentely yhdessä. Ilman luottamusta Continetal ei olisi yhtä menestyksekäs kuin se on tänään. He pitävät lupauksensa työntekijöille, liikekumppaneille ja muille sidosryhmille. Tahto voittaa on vahva Continentalissa, ja tavoitteena on voittaa niin usein kuin mahdollista. Siksi yhtiö pyrkii jatkuvasti kehittymään niin, että se voi parantaa tuotteita ja luoda uusia, parempia ratkaisuja. Continentalille vapaus toimia tarkoittaa työntekijöiden vapauksia toimissaan, jotka tekevät Continentalista elinvoimaisen ja kestävän Continentalin tuotteet luovat vapautta toimia. Heille on tärkeää työskennellä yhdessä. Näin yritys yhdistyy ja osaset voivat tukea toisiaan. Continental uskoo, että tiedon jakamisen lisää sitä. Olemalla avoimia virheistä, voi myös oppia toisista ja siten saavuttaa menestystä.

Suuri osa Continentalin menestyksestä perustuu yhtiön innovaatioon ja pyrkimykseen luoda uusia ja parempia tuotteita. Continental valmisti jo vuonna 1905 nykyaikaisten nastarenkaiden edeltäjät, niitatut luistonestorenkaat. Jo 1930-luvulla alettiin Continentalin renkaita käyttää kilparadoilla. Renkailla tehtiin useita maailmanennätyksiä ja otettiin lukuisia voittoja. Onnistumiset toistuivat vuonna 1950, kun kuljettaja joka ajoi Continental-renkailla voitti Ranskan, Saksan, Britannian ja Italian Grand Prix:t sekä Carrera Panamerican. Vuonna 1950 Continental alkoi valmistaa sisäkumittomia renkaita sekä ilmajousituksia linja- ja kuorma-autoihin. Continental oli ensimmäinen yritys maailmassa, joka valmisteti ilmajousituksia vain linja- ja kuorma-autoihin.

1970-luvun lopulla ja 1980-luvulla Continental osti useita muita yrityksiä, muun muassa itävaltalaisen Semperitin. Tämä tarkoitti Continentalille merkittävää markkinaosuuden kasvua. 1987 hankki yritys myös General Tire Inc:in, jolla oli tehtaita Meksikossa ja Pohjois-Amerikassa. Ylimääräisenä askeleena kohti Pohjois-Amerikan markkinoita Continental valitsi kumppanikseen kaksi japanilaista rengasvalmistajaa, joiden kanssa se alkoi valmistaa henkillöautojen renkaita Pohjois-Amerikan markkinoille. 1991 Continental uudelleenjärjesteli teollisuustuotantoaan ja nimesi sen ContiTechiksi. ContiTechillä on tuotantolaitoksia mm Italiassa, Brasiliassa, Kiinassa, Meksikossa, Ruotsissa ja Saksassa. Samana vuonna kun ContiTechin muodostui, tuli Continentalista myös ensimmäinen rengasvalmistaja, joka tuotti ympäristöystävällisiä renkaita; ContiEcoContact. 2000-luvun alussa Continental aloitti yhteistyön Bridgestonen kanssa, tarkoituksena kehittää standardoitu run-flat -järjestelmä. Yokohama ja Continental muodostivat vuonna 2002 yhteisyrityksen, tavoitteenaan tavoittaa paremmin Japanin markkinat. Vuonna 2007 Continentalista tuli yksi viidestä suurimmasta autoteollisuuden toimittajista maailmassa, kun yhtiö osti Siemens VDO Automotive AG:n. Se johti myös yhtiön aseman vahvistumiseen Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa.

CONTINENTAL RENKAAT

Nykyään Continental valmistaa monenlaisia erilaisia renkaita. Yritys valmistaa renkaita kaikenlaiseen säähän ja kaikenlaisille pinnoille. Renkaat ovat myös räätälöity eri autojen erilaisiin tarpeisiin, jotta suorituskyky olisi mahdollisimman hyvä. Continental valmistaa renkaita kuorma-, linja- ja henkilöautoihin, moottori- ja polkupyöriin sekä erityisrenkaita teollisuusajoneuvoihin. Continental asettaa turvallisuudeen aina etusijalle, ja yritykselle onkin tärkeää valmistaa mahdollisimman turvallisia renkaita. Riippumatta tarpeistasi, voit olla varma, että Continental-renkaat sopivat ajotottumuksiisi ja ajoneuvoosi. Kun ei tarvitse keskittyä asioihin kuten turvallisuuteen, on ajamisesta helpompi nauttia. Sen lisäksi, että Continental pyrkii valmistamaan turvallisia renkaita, kehittää se myös renkaita jotka rasittavat ympäristöä mahdollisimman vähän. Etsitkö rengasta, joka sopii tarpeisiisi, joka on turvallinen ja joilla on mahdollisimman pieni ympäristövaikutus - Continental- renkaat sopivat sinulle erinomaisesti.

Continental Renkaat

LÖYTÄÄ RENKAAT CONTINENTAL