COOPER HISTORIA

Vuonna 1914, lähes sata vuotta sitten, perustettiin Cooper Tires miksi sitä silloin kutsuttiin. Yritys toi ensimmäiset renkaat markkinoille Yhdysvalloissa, ja johtuen monien vuosien kokemuksesta heillä on hyvä maine alalla ja kuluttajien keskuudessa.

Cooper Renkaat

Nykyään Cooper on vakiintunuttanut paikkansa myös Euroopassa ja muualla maailmalla. Laajentuminen tapahtui 1990-luvun lopulla heidän ostaessaan Avon Tyresin, brittiläisen rengasvalmistajan. Kuluttajien keskuudessa Cooper on tunnettu erinomaisista renkaista maastoajoon, katumaastureihin ja talviolosuhteisiin. Renkaiden ominaisuudet näissä olosuhteissa ovat täydelliset. Yritys toki valmistaa asiantuntevasti myös muunlaisia renkaita. Cooper Tire keskittyy tuottamaan renkaita, jotka ovat kestäviä, kovia ja älykkäitä, siten tarjoten asiakkaille keskivertoa parempia renkaita. Lisäksi he myös kehittävät renkaita käyttäen uusinta teknologiaa, pitäen laatustandardit korkealla. Yritys satsaa paljon resursseja uusille markkinoille, ja priorisoi muun muassa eurooppalaisten laatustandardien saavuttamista pyrkien olemaan kuluttajien paras valinta.

Cooper renkaat ovat hyvin suosittuja, johtuen korkeasta laadusta ja matalasta hinnasta. Ne ovat vahvempia kuin useimmat muut merkit, ja renkaiden vankka rakenne tarjoaa erinomaisen otteen ja kestää paljon kulutusta kaikenlaisessa ajossa. Kilpailukykyiset hinnat, joita Cooper tarjoaa yhdistettynä kestävyyteen, tarkoittaa että asiakkaat saavat erittäin edulliset renkaat. Renkaita voidaan käyttää pitkään turvallisuutta vaarantuamatta. Cooper haluaa valmistaa maailman parhaat renkaat.

Esimerkkejä suosikeista ovat talvirenkaat Weather-Master WSC ja Discoverer M+S sekä Cooper Discoverer AT3, joka kestää hyvin viiltoja renkaassa, katumaastureille tarkoitettu Cooper Zeon LTZ ja kevyt ja hiljainen henkilöautojen Cooper CS6.

LÖYTÄÄ RENKAAT COOPER