Dayton on tuotemerkki, jonka omistaa suuren rengasvalmistaja Bridgestonen Etelä-Afrikan osasto. Bridgestone on merkki jonka monet tietävät, ja se on kiistatta yksi jättiläisistä maailmanlaajuisilla rengasmarkkinoilla. Se tuottaa renkaita kaikenlaisiin ajoneuvoihin. Dayton sen sijaan valmistaa ainoastaan tavallisia henkilöauton renkaita. Valitsemalla Dayton-renkaan henkilöautoon hyödyt paljon. Dayton on tuotemerkki, joka suuntaa erityisesti hieman edullisempaan segmentiin. Mutta samaan aikaan se tarjoaa laatua asiakkailleen. Dayton tarjoaakin useita etuja verrattuna kilpailijoihinsa. Renkaat on valmistettu urheilullisin ominaisuuksin, mikä tarkoittaa että ne tarjoavat erittäin hyvän pidon tiehen. Tuotteet taakaavat myös pienen vesiliirron riskin ja hyvän ajovakauden. Lisäksi renkaiden kestävyys ilmiömäinen.

Vaikka Dayton on nyt osa Bridgstonea, eivät asiat ole aina olleet näin. Aluksi Dayton oli oma paikallinen renkaiden valmistaja, mutta vuonna 1961 Firestone, yksi vanhimmista rengasvalmistajista, osti yhtiön. Bridgestone vuorostaan osti Firestonen ja näin vuonna 1988 Daytonista tuli osa Bridgestone-konsernia. Tavallaan siksi jokaisellaa Dayton-renkaalla on pitkä historia.

Tämän valmistajan renkailla saatkin siis hyvälaatuisen ja erittäin edullisen tuotteen. Tulet ihailemaan renkaan ainutlaatuisia ajo-ominaisuuksia kerta toisensa jälkeen auton ratissa. Daytonin valitseminen onkin siis helppo ja fiksu valinta.