Debica Tire Company, tai Dębica SA kuten sitä myös kutsutaan, on johtava puolalainen rengasvalmistaja henkilöautoihin, skoottereihin ja moottoripyöriin. Tuotanto kattaa renkaat myös muihin ajoneuvoihin, kuten sisärenkaat kuorma-autoihin ja maatalouskoneisiin muutaman mainitaksemme. Debica valmistaa tuotteitaan Puolan markkinoilla, mutta suuri osa on menee myös vientiin. Tästä syystä voit olla varma, että Debican renkaat täyttävät kaikki kansainväliset vaatimukset kaikissa muodoissa.

Debica-renkaat valmistetaan samannimisessä puolalaisessa kaupungissa. Tämä on vanha kaupunki 1200-luvulta, missä asuu tällä hetkellä noin 50 000 asukasta. Rengasvalmistaja Debica on ylivoimaisesti suurin työllistäjä kaupungissa, ja yrityksen investoinnit ovatkin merkittäviä alueen taloudelliselle kasvulle. Yritys työllistää lähes kolmetuhatta työntekijää, ja sillä on suoraa yhteistyötä lähes 350 paikallisen yrityksen kanssa. Vuodesta 1995 se on myös saanut rahaa ulkoapäin strategisten investointien muodossa, yhdysvaltalaiselta Goodyear Tire & Rubber Companylta. Tällä rahalla on kehitetty ja laajennettu tuotantoa ja tuotteita.

Puolan markkinoiden lisäksi Debica-renkaita myydään yli 60 maassa ja kuudessa maanosassa. Markkinaosuus on korkea muun muassa Britanniassa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Brasiliassa. Debica-renkaat ovat edullisia ja laadukkaita, ja ne täyttävät kaikki kansainväliset vaatimukset. Debica-renkaat ostamalla luot myös talouskasvua Etelä-Puolaan.