Dneproshina on ylivoimaisesti suurin rengasvalmistaja Ukrainassa. Yritys on perustettu vuonna 1961, ja valmistaa nykyään renkaita eri aloille. Dneproshinan menestys juontaa mataliin hintoihin yhdistettynä erinomaiseen laatuun. Kun valitset renkaat tältä valmistajalta etsit todennäköisesti edullista vaihtoehtoa johtaville merkeille. Alue, jossa renkaita valmistetaan on 107 hehtaaria ja työntekijöitä yrityksellä on 3500.

Dneproshinan erottaa muista valmistajista myös heidän teollisuuskoneissa käytettävät renkaansa. Tuotevalikoimasta löydät renkaita joita käytetään kaivosteollisuudessa, kuten myös traktoreissa, puimureissa, busseissa, johdinautoissa ja tietysti myös henkilöautoissa ja kuorma-autoissa.

Kansainvälisille markkinoille yhtiö tuottaa yli 150 rengasmallia. Lisäksi he valmistavat myös 2000 tuotetta, jotka liittyvät renkaisiin eri tavoin, ja useimmissa tapauksissa ovat myös valmistettu kumista. Koska tuotanto on pääosin vientiin voit myös luottaa siihen, että ne täyttävät kaikki kansainväliset vaatimukset.

Kun valitset renkaat tältä valmistajalta voit säästää reilusti, koska renkaat ovat huomattavasti halvempia. Mutta tosiasia on että renkaat, vaikkakin paljon kilpailijoitaan halvempia, omaavat myös korkean suorituskyvyn. Dneproshina tarjoaa hyvää palvelua kaikille alan yrityksille. Heillä on myös hyvät suhteet jakelijoihinsa joita sijaitsee yli 30 maassa ympäri maailman. Valitsemalla Dneproshina-renkaat, ylivoimaisesti Ukrainan suurimmalta rengasvalmistajalta, voit olla varma että saat kohtuuhintaiset renkaat, jotka myös täyttävät kaikki kansainväliset vaatimukset renkaan toiminnalle ja ulkonäölle. Niiden kestävyys tulee yllättämään sinut.