Qingdao Doublestar Rubber & Plastic Machinery tai yksinkertaisemmin vain Double Star. Hyvin vanha kiinalainen yritys, joka perustettiin vuonna 1920 valtion omistukseen. Tuolloin se valmisti pääasiassa kumia, josta tehtiin köyhille hyviä kenkiä. Tuosta liiketoiminta on kasvanut dramaattisesti, ja nykyään yhtiö valmistaa erityisesti renkaita kaikenlaisiin ajoneuvoihin. Yhtiö on yksi Kiinan 500 suurimmasta, ja sen tuotteita viedään ympäri maailmaa johtuen pitkälti niiden edullisuudesta.

Yksi syy menestykseen on yrityksen jatkuva halu uudistua ja kehittää uusia tuotteita ja ratkaisuja. Teknologiaryhmät ja niiden innovatiivisuus ovat tehneet yrityksestä johtavan rengas- ja kumivalmistajan teollisuuskoneille. Kuorma-autojen ja traktoreiden innovatiiviset renkaat, mutta myös rakennus-ja kaivosteollisuudessa käytettyjen koneiden renkaat ovat tehneet Double Starista tunnetun yrityksen maailmanmarkkinoilla.

Lisäksi Double Star pystyy valmistamaan myös pieninä sarjoina standardoimattomia renkaita. Tällaisessa prosessissa auttavat asiakkaitaan kaikessa suunnittelusta viimeistelyyn. Vuonna 2012 Double Star listattiin 12. suurimmaksi rengasvalmistajaksi ja neljänneksi suurimmaksi kiinalaiseksi teollisuusrenkaiden valmistajaksi. Yhtiön hyvä maine johtuu myös siitä, että sen tuotteita viedään moniin maihin. Double Star- jälleenmyyjiä on Euroopassa, Kaakkois-Aasiassa, Amerikassa, Afrikassa ja Lähi-idässä.

Tämän valmistajan renkaat tarjoavat sinulle laatua erittäin edulliseen hintaan. Yhtiön jatkuva innovatiivisuus-into taka, että voit luottaa tuotteesi olevan rengaskehityksen huippua. Tämän lisäksi Double Starin tuotteet täyttävät kaikki kansainväliset vaatimukset. Onnea uusien Double Star -renkaiden johdosta.