EventTyres

EventTyres on perustettu vuonna 2005 ja on siten suhteellisen nuori yritys rengasalalla. Mutta tämähän ei millään tavoin pahenna tuotteita. EventTyres keskittyy nimittäin suuressa määrin toimittamaan laadukkaita renkaita kaikkialle maailmaan. Tämän yritys toteuttaa keskittymällä raaka-aineisiin, komponentteihin ja innovatiivisuuteen. Yritys valitsee aina parhaat ja ympäristöystävällisimmät tuotteet, joilla varmistetaan turvallisuuden parantuminen ja ympäristövaikutusten väheneminen ajon aikana. Pysyäkseen vanhojen rengasjättien edellä, yritys hyödyntää uusimpia keksintöjä.

EventTyres keskittyy varsinkin budjettirenkaiden valmistukseen kuorma-ja henkilöautoihin. Uritus on kehitetty vastaamaan juuri näiden segmenttien vaatimuksiin. Event Tyres on jatkuvasti kasvattanut markkinaosuuttaan, mutta olo ei silti ole yrityksessä kylläinen. Markkinaosuutta aiotaan kasvattaa entisestään suurella valikoimalla ja edullsilla hinnoilla. Valikoima laajenee jatkuvasti, jotta mahdollisimman monelle pystyttäisiin tarjoamaan sopivat renkaat.

Jos haluat laadukkaat renkaat edulliseen hintaan ja hyvillä ominaisuuksilla, Event Tyres -rengas on itsestäänselvä valinta. Vaikka yritys on nuori, on tuotteet valmistettu totutuin, normaalein standardein. Lisäksi renkaita viedään kaikkialle maailmaan, mikä tarkoittaa että yritys noudattaa kansainvälisiä standardeja. Tämän yrityksen renkaat ovat täydellinen ratkaisu jos haluat tuotteen joka kestää pitkään, on turvallinen ja edullinen.