FALKEN HISTORIA

Falken-renkaita valmistettiin ensimmäisen kerran vuonna 1983. Falken oli ja on japanilaisen Ohtsu Tire and Rubberin lippulaiva Ultra High Performance -segmentissä. Jo kahden vuoden valmistuksen jälkeen, renkaita alettiin viemään ulkomaille. Silloin niitä vietiin Yhdysvaltoihin. Muutaman vuoden kuluttua alkoi vienti Eurooppaan. Nyt, kolmevuosikymmentä myöhemmin, Falkenista on tullut erittäin tunnettu ja periaatteessa itsenäinen tuotemerkki, joka keskittyy tuotteihin jotka ovat ns. Ultra High Performancea, lyhennettynä UHP. Falken renkaita myydään markkinoilla eri puolilla maailmaa, ja sen markkinaosuus kasvaa jatkuvasti erityisesti Euroopassa, johtuen sen erinomaisesta suorituskyvystä ja laadusta. Nykyään Ohtsu Tire and Rubber on osa Sumimoto Rubber Industriesiä, jok on maailman kuudenneksi suurin rengasvalmistaja. Sumimoto Rubber Industries osti Ohtsu Tire and Rubberin vuonna 2003.

Renkaat Falken

FALKEN RENKAAT

Falken tarjoaa suorituskykyisten tuotteiden lisäksi erittäin laajan valikoiman renkaita mönkijöihin ja kuorma- sekä henkilöautoihin. Ultra High Performance -segmentissä on tarjolla paljon renkaita, jotka on valmistettu yhteistyössä autourheilijoiden kanssa. Hyödyntämällä standardeja ja tekniikoita joita kehitetään ja käytetään autourheilussa, Falken on saanut etumatkan tuotekehityksessä ja pystyykin kehittämään ja parantamaan tuotteitaan käyttäen uusinta teknologiaa. Johtuen erinomaisesta laadusta, Falken toimittaa alkuperäisrenkaat autovalmistajille, kuten Subaru, Suzuki ja Daihatsu.

Koska inspiraatio, suunnittelu ja tuotantotekniikat Falken-renkaisiin juontavat juurensa autourheiluun, on vain sopivaa, että Falken sponsoroi American Le Mans Seriesiä ja Monster Energy Supercrossia, joissa sen renkaita myös käytetään.

LÖYTÄÄ RENKAAT FALKEN