Farm King on rengasmallisto, mikä on suunniteltu erityisesti maatalouskoneisiin. Tämä tarkoittaa, että renkaita löytyy traktoreihin, eri työkoneisiin ja puimureihin. Farm King on tuotemerkki, jota on jo pitkään valmistanut Aasian Tire Factory (ATF), joka on epäilemättä Intian johtava rengas- ja vannenauhavalmistaja sekä -maastaviejä. Kaikki Farm King -tuotteet valmistetaan tuotantolaitoksella Jalandharissa. Yritys on perustettu vuonna 1993 ja muuttui osakeyhtiöksi vuonna 2008. Yritys ja tuotantolaitos, jossa kaikki tuotteet valmistetaan, täyttää kansainväliset vaatimukset. Lisäksi Farm King työskentelee jatkuvasti parantaakseen tuotteiden laatua ja muotoilua.

Maailmanlaajuinen kysyntä Farm Kingin markkinasegmentin tuotteille on kasvanut valtavasti, johtuen teollistuvasta maataloudesta. Tämä aiheuttaa paineita Farm Kingin rengastuotannolle. Tämä muutos on tapahtunut suhteellisen lyhyessä ajassa, ja nykyään yhtiö toimittaa tuotteita maihin kuten Yhdysvallat, Kanada, Eurooppa, Afrikka, Lähi-itä ja Australia. Kuten myös naapurimaihin Aasiassa, jonne suuri osa renkaista matkaa.

Farm King -rengas kannattaa valita monesta syystä. Mainittakoon muun muassa hyvä asiakaspalvelu ja useimpien tuotteiden pitkä takuu. Todennäköisesti et edes tarvitse takuuta, koska jokainen rengas tarkistetaan huolellisesti, jotta ne vastaisivat kaikkia maatalousteollisuuden vaatimuksia. Yhtiön jatkuva kyky implementoida uusia innovaatioita takaa myös sen, että Farm King -renkaasi ovat kehityksen huippua. On siis paljon syitä valita rengas tältä valmistajalta.