Jo vuonna 1900 perustettiin Firestone Tire and Rubber Company USA: ssa, ja se työllisti tuolloin 12 työntekijää. Yhdysvaltalainen yritys on saanut nimensä perustajaltaan Harvey Samuel Firestonelta. Harvey Samuel Firestone oli aiemmin jo toiminut yrityksen johtajana ja oli kokenut liikemies, keksijä ja uudistaja, joka haki uusia haasteita. Kun edellinen yhtiö jossa hän oli mukana ei menestynyt, hän päätti muuttaa Akron, Ohioon, mistä tuli rengasvalmistuksen ja kumiteollisuuden keskus.

Alunperin yhtiö valmisti renkaat ja vanteet kaikenlaisiin pyörällisiin ajoneuvoihin, kuten vaunuihin ja lastenrattaisiin. Pian autoja ilmestyi markkinoille ja potentiaali vaikutti rajattomalta. Firestone alkoikin tuottaa ja markkinoida auton renkaita. Yhtiö oli edelläkävijä renkaiden massatuotannossa ja siitä muodostui suuri menestys yritykselle. Firestone toimitti renkaita mm. Ford Motor Companyn autoihin. Tämä tarkoitti sitä, että kaikkien Ford Motorsin autojen mukana tuli Firestone-renkaat; valtava edistysaskel yritykselle joka näin sai vakioasiakkaan, joka tarvitsi säännöllisesti suuria määriä renkaita.

Kaupunki, Akron Ohio, jossa Firestone Tire and Rubber Company on perustettu, on myös Goodyear Tire and Rubber Companyn, ja General Tire and Rubberin kotipaikka. Firestone on ollut Goodyearin kanssa Pohjois-Amerikan suurin autonrengastoimittaja yli 75 vuotta, mikä on merkittävä saavutus ja todistaa yrityksen tärkeää roolia renkaiden historiassa. Yhdessä vaiheessa Firestonella oli kumiplantaasi Liberiassa, joka kattoi 4000 neliökilometriä. Vuonna 1928 rakennettiin tehdas Brentfordiin Englantiin. Tämä valitettavasti sulkeutui 50 vuotta myöhemmin, vuonna 1979. Firestonen suurimpana saavutuksena voidaan pitää sen kykyä selvitä kahdesta maailmansodasta ja suuresta lamasta. 1988 Firestone myytiin japanilaiselle rengasvalmistaja ja markkinajohtaja Bridgestone Corporationille.