Fortuna on suhteellisen nuori yritys, mikä on nopeasti tullut yhdeksi johtavista tuotemerkeistä maailmassa, edullisten henkilöauton renkaiden segmentissä. Tältä valmistajalta ostat renkaat kun et halua maksaa liikaa, mutta et myöskään suostu tinkimään turvallisuudesta.

Perustamisestaan lähtien Fortuna on kasvanut nopeasti ja brändin maine on erittäin hyvä. Yrityksen renkaita myydään yli 38 maassa ympäri mailman, ja miljoonia autoja varustetaan sen renkailla vuosittain. Kasvua on pyritty luomaan tehostamalla kaikkia tuotannon vaiheita, jotta hinnat on pystytty pitämään matalana ja samalla laatu ja turvallisuus korkeana, kestävyyttä samalla lisäten. Tehtaassa, jossa renkaat valmistetaan, on uuden uutukainen järjestely mikä käyttää uusimpia koneita ja hyödyntää uusinta teknologiaa. Tehtaat vaativat myös jatkuvaa päivitystä ja investointeja. Fortunalla on myös ainutlaatuinen suhde kaikkiin jälleenmyyjiinsä, mikä lopulta takaa brändin aseman budjettisegmentissä. Yritys lisäksi laajentaa jatkuvasti tarjontaansa esittelemällä uusia rengaskokoja.

Fortuna-renkaissa on useita ominaisuuksia, jotka tekevät niistä edulliset. Näitä ovat on mukavuus ja hiljaisuus, alhainen vierintävastus ja alhainen polttoaineenkulutus. Myös talvirenkaita löytyy useita vaihtoehtoja. Voit valita haluatko nastalliset vai nastattomat renkaat. Fortunan valikoimasta löydät varmasti sinulle sopivat renkaat.

Näin ollen on olemassa monia syitä ostaa Fortuna-renkaat. Tärkein argumentti lienee, että saat hyvälaatuiset, turvalliset ja edulliset renkaat, jotka kuitenkin täyttävät kaikki kansainväliset vaatimukset. Tulet hämmästymään siitä kuinka paljon vastinetta saat rahoillesi.