GoldenTyre on nuori ja dynaaminen yritys, joka on erikoistunut tuottamaan ja jakelemaan moottoripyörän renkaita. Yhtiön kotipaikka on Italiassa ja sieltä he hoitavat maailmanlaajuisia toimituksia. Yksi syy miksi GoldenTyrestä on tullut suosittu ammattimoottoripyöräilijöiden keskuudessa, on heidän tekemänsä yhteistyö moottoriurheilutallien kanssa. GoldenTyre toimittaa tuotteitaan seuraaviin lajeihin: Minicross, Extreme Enduro, Supermoto, Motocross/Supercross, Enduro WEC ja Speedway. Koska he valmistavat renkaita maailmanluokan urheilijoille on lähes tarpeetonta lisätä, että tuotteet ovat laadukkaita ja suorituskykyä niissä on tavallista enemmän. Yritys on toimittanut mm: Graham Jarvisille, Steffi Laierille ja Julien Billille. Kaikki huipputason moottoriurheilijoita.

Kaiken kaikkiaan on olemassa monia syitä yrityksen menestykseen. Yksi syy on muun muassa kyky kehittyä ja uusiutua. Yhtiö on myös alusta alkaen ollut kansainvälinen, ja kuten aiemmin mainittiin, se on myös ollut tiiviissä yhteistyössä maailman johtavien moottoriurheilijoiden kanssa. Tämä tarkoittaa, että he ovat saaneet neuvoja parhailta asiantuntijoilta moottoripyörän renkaita suunniteltaessa. Mutta yritys on myös pyrkinyt kantamaan vastuunsa ympäristöstä, kun mahdollista. Mottona ovat olleet kierrätys ja vihreätuotanto.

Jos haluat maailmanluokan moottoripyörän renkaat, GoldenTyre on itsestään selvä valinta. Valitsemalla tämän yrityksen renkaat saat hyvän ajokokemuksen, ehkä koska käytät samoja renkaita kuin maailman parhaat kuskit.