Goodride

GoodRidella on monipuolinen tuotevalikoima, jossa renkaita löytyy henkilö-, urheilu-ja kuorma-autoihin, traktoreihin, polku- ja moottoripyöriin kottikärryihin ja kaivureihin. Lähinnä Goodride kehittää renkaita työajoneuvoihin, maatalouteen ja raskaaseen teollisuuteen ja henkilöautoihin, mutta se on myös läsnä moottoriurheilussa.

Chris Gonzalez, joka tunnetaan myös nimellä Gonzo Drift, ja joka ajaa sekä kanadalaista että yhdysvaltalaista drift liigaa, on käyttänyt Goodrides-renkaita lähes kaksi vuotta ja on erittäin tyytyväinen. Ne ovat täydelliset driftaukseen, sekä suorituskyvyltään että hinnaltaan. Ne toimivat hyvin suurilla nopeuksilla ja kestävät yllättävän kauan suhteessa kulumiseen.

GoodRide päihittää hänen mielestään sekä BFG:n ja Toyon sekä Nitton. Ennen kaikkea hän on vaikuttunut SV308-mallista ja hän suosittelee sitä sekä ammattikuljettajille että harrastajille.

Kanadalainen yritys GoodRide on perustettu vuonna 1958 ja sen tuotteita myydään monissa osissa maailmaa. Heidän mottonsa on: vilpittömyys, rehellisyys ja asiakaspalvelu. Goodriden tehtaat ovat sekä palkittuja että kuuluisia. Muun muassa he ovat saaneet tunnustusta Yhdysvaltain liikenneministeriöltä (DOT) ja Euroopan talouskomissiolta (ECE).

Yhtiö suhtautuu vakavuudella ympäröivään yhteisöön ja korostaa tätä henkilökohtaisilla sitoumuksilla jälleenmyyjille, yhteistyökumppaneille ja asiakkaille, jotka ylittävät alan standardit. Yhtiön filosofia on, että aktiivisella ja henkilökohtaisella tuella vahvistetaan siteitä yrityksen ja sen sidosryhmien välillä.

Esimerkkejä tästä on, että Goodride tukee NMKY:n pyrkimyksiä tukea nuoria, perheitä ja yhteisöjä. He tukevat myös The Citizens Foundation of Canadaa (TCF Canada) organisaatiota, joka rahoittaa kolmannen maailman lasten koulutusta

GoodRide sponsoroi myös Kanadalaista baseball-joukkuetta Kal Tiresiä.