GT Radial

GITI Tire valmistaa GT Radial -renkaita, joita myydään yli sadassa maassa. Renkaita käyttävät niin kuorma-, linja- ja henkilöautot kuin myös katumaasturit.

Paljon vaivaa on nähty jotta saavutettaisiin renkaiden laatu. Renkaita testataan huolellisesti prototyypistä valmiiseen tuotteeseen asti. Kaikki tämä, jotta voitaisiin taata renkaiden laatu, ajettavuus, mukavuus, turvallisuus ja hiljaisuus.

Jokaisella renkaalla on ainutlaatuinen viivakoodi, mikä tarkistetaan mekaanisesti ja manuaalisesti. Kaikki GITI Tiren tehtaat täyttävät ISO/TS16949: 2002 -vaatimukset, mikä on korkein kansainvälinen laatustandardi saatavilla.

GITI Tire soveltaa toimissaan ympäristöajattelua ja pyrkii lokeroitumaan eettiseksi toimijaksi. Se auttaa suojelemaan sademetsiä Sumatralla ja pyrkii saamaan kaikille tehtailleen ISO14001-sertifikaatit. Tuotannossa ei käytetä aromaattisia öljyjä, mikä vähentää karsinogeenien vapautumista renkaiden kuluessa.

GT Radial -renkaat on suunniteltu hiljaisiksi sekä saavuttamaan alhainen vierintävastus. Nämä ominaisuudet vähentävät melusaastetta ja polttoaineenkulutusta.

Myös moottoriurheilu on yksi GITI Tiren painopistealueista, ja sillä onkin useita talleja ympäri maailmaa. Korostaakseen omistautumistaan moottoriurheiluun, on GT Radials hiljattain avannut oman motorsport-verkkosivunsa mistä löydät kuvia, videoita ja raporteja tapahtumista ympäri maailmaa.

137000 renkaan päivittäisellä tuotannolla ja työllistämällä 23000 henkilöä maailman laajuisesti, GITI Tires on merkittävä ja hyvämaineinen merkki rengasmarkkinoilla.