HANKOOK HISTORIA

Hankook on perustettu vuonna 1941 ja on ensimmäinen korealainen rengasyritys. Sittemmin Hankook on tasoittanut tietä Korean muille rengasvalmistajille ja on edelleen edelläkävijä rengasteollisuudessa. 80 prosenttia Hankookin valmistuksesta viedään ulkomaille. Tänään yritys myy renkaita yli 180 maassa. Hankook on hyvin menestynyt, koska yritys valmistaa renkaita uusimmalla teknologialla ja käyttää kansainvälisiä valmistusjärjestelmiä. Aiemmin yritys valmisti akkuja, kevytmetallivanteita ja jarrulevyjä. Hankookilla on noin 14000 työntekijää heidän neljässä alueellisessa pääkonttorissaan, viidessä tutkimuslaitoksessa ja yli kahdessakymmenessä paikallisosastossa ympäri maalilmaa. Yritys sain nimen Hankook vasta vuonna 1968, sitä ennen yhtiön nimi Chosun Tire Company. Nykyään Hankook valmistaa yli 50 miljoonaa rengasta vuodessa, ja tarjoaa useille autovalmistajille alkuperäisrenkaat autoihin. Hankook on tunnettu ennenkaikkea vyörenkaistaan ja ristikudosrenkaistaan. Hankook renkaita valmistetaan sen tuotantolaitoksissa Etelä-Koreassa, Kiinassa, Unkarissa ja Indonesiassa. Hankook aikoo myös avata tehtaan Tenesseehen, USA:aan. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Etelä-Koreassa.

Renkaat  Hankook

Hankookin tavoitteena on tarjota laadukkaita tuotteita ja erinomaista palvelua. Hankook tavoittelee korkeaa asiakastyytyväisyyttä ja haluaa olla yksi parhaista renkaidenvalmistajista maailmassa, tarjoten laadukkaita tuotteita joita valmistavat asinsa osaavat ja motivoituneet työntekijät, mikä varmistaa yrityksen kasvun ja vahvan taloudellinen tuloksen. Hankookille on tärkeää, että yritys parantaa työntekijöidensä elämänlaatua, ja että yhteisö jossa Hankook toimii hyötyy heidän läsnäolostaan. Hankook tuottaa renkaita mm. henkilö-, kuorma- ja linja-autoihin sekä katumaastureihin. Jotta yritys pystyisi jatkossakin kehittymään ja parantamaan tuotteitaan, Hankook sijoittaa noin viisi prosenttia tuloistaan tutkimukseen ja kehitykseen. Hankookilla on viisi tutkimuslaitosta eri puolilla maailmaa, ja niissä yritys pystyy vastaamaan paikallisten asiakkaiden tarpeisiin ja haluihin. Hankook tietää miten tärkeää on investoida tutkimukseen ja pysyä ajan tasalla uusimmasta teknologiasta, ja se on ensisijaista heille. Yhtiön tuotteiden pitää aina täyttää asiakkaiden tarpeet ja korkeat vaatimukset. Hankook pyrkii vastaamaan asiakkaiden toiveisiin ennen kuin asiakas on sitä pyytänyt. Hankook altistaa renkaansa äärimmäiseen rasitukseen antamalla niitä käytettäväksi moottoriurheiluun. Tämän avulla Hankook voi vakuuttaa asiakkailleen, että renkaat kestävät äärimmäisiä haasteita. Hankook on itse kehittänyt seurantajärjestelmä Kontrollin, jota käytetään testaamaan ja tarkistamaan valmistetut renkaat. Käyttämällä Kontrollia Hankook on pystynyt parantamaan ajokokemusta monella tavalla. Kontrolli parantaa suorituskykyä, mukavuutta, turvallisuutta ja ympäristövaikutuksia.

HANKOOK RENKAAT

Hankook on kehityksen kärjessä kun valmistetaan renkaita autourheiluun. Yhdistämällä laatumuotoilun uusimpiin materiaaleihin Hankook pystyy jatkossakin tuottamaan renkaat, jotka ovat parasta laatua. Hankookin tavoitteena on tulla tunnetuksi yhtenä maailman parhaista ja menestyneimmistä renkaiden valmistajista, joka käyttää uusinta teknologiaa ja kehittää uusia, innovatiivisia tuotteita. Hankookin lanseerattua kilparenkaansa Yhdysvaltain markkinoilla, on yhtiö investoinut yhä enemmän ja enemmän, sekä lisännyt osallistumistaan autourheilussa. Hankook on myös saavuttanut paljon menestystä kilparadoilla ja on voittanut monia kilpailuja. Hankook sponsoroi myös monia moottoriurheilutapahtumia, kuten Scottish Rally Championshipiä. Hankook on virallinen rengastoimittaja Deutsche Tourenwagen Mastersissa, joka on yksi maailman suosituimmista kilpailuista lajissaan.

Hankook Renkaat
Hankookille on tärkeää tulla yritykseksi, joka toimii ympäristöystävällisesti. Hankook työskentelekin jatkuvasti pienentääkseen kuormitusta ympäristölle. Yhtiö pyrkii myös kehittämään tuotteita ja teknologiaa, mikä auttaa suojelemaan ympäristöä. Hankook näkee vastuunaan ympäröivän maailman parantamisen, ja askel tässä on vähentää Hankook tuotteiden haitallisia ympäristövaikutuksia. Olitpa etsimässä rengasta henkilö- tai kilpa-autoosi, voi Hankook auttaa sinua. Hankookin innovatiivisella rengassuunnittelulla on monia etuja. Hankookin tavoitteena on edelleen kehittää parempia renkaita, sekä suorituskyvyltään että teknologialtaan. Voit luottaa siihen, että Hankook tarjoaa uusinta rengasteknologiaa. Hankook-renkaat eivät ainoastaan toimi hyvin, mutta parhaiten. Voit olla varma, että Hankook toimittaa renkaat jotka ovat turvalliset ja luotettavat käyttössä. Hankook-renkaat on testattu huolellisesti, jotta Hankook voi taata tyytyväisyyden renkaisiin. Yhtiö tietää miten tärkeää laatu on asiakkaille, ja varmistaa siksi, että se valmistaa ja myy ainoastaan renkaita jotka ovat erittäin korkealaatuisia. Kun valitset Hankookin, valitset laatua ja suorituskykyä.

LÖYTÄÄ RENKAAT HANKOOK