Heidenau on yritys, joka tekee kaikkensa tuottaakseen parhaat renkaat kaksipyöräisille ajoneuvoille. Renkaat valmistetaan Saksassa ja laajan tutkimus- ja materiaalitietämyksen avulla he pyrkivät tyydyttämään vaativan mopo-, moottoripyörä- ja skootteriasiakaskunnan tarpeet. Koska he ovat hyvin pieni yritys, heillä on myös hyvin läheinen suhde asiakkaisiinsa. Heidän verkkosivuillaan voit esimerkiksi lukea avoimia kirjeitä tyytyväisiltä asiakkailta. Yritys haluaa tehdä kaikkensa ollakseen "Made in Germany" -leiman arvoinen; tarjota siis poikkeuksellista laatua. Käyttämällä näitä renkaita moottoripyörässäsi tai skootterissasi voit luottaa siihen, että renkaita ei tarvitse vaihtaa piakkoin.

Heidenau valmistaa renkaat tarjoten sinulle kaiken haluamasi laadukkaasti. Tavoitteena on helppo ajo jopa suurilla nopeuksilla, jyrkässä mutkassa ja märällä tiellä. Sen lisäksi, että Heidenau valmistaa pyöriä nykymoottoripyörille, se myös tuottaa pyöriä vintage-moottripyörille, jotka ovat sen suosituimpia tuotteita. Voit myös löytää valikoimasta pyöriä jotka on tehty kilpa-ajoon. Yrityksellä on merkittävä valikoima tavallisia pyöriä moottoripyöriin ja skoottereihin.

Jos olet kiinnostunut renkaista joita valmistetaan vain pienissä määrin, ja jotka ovat erittäin laadukkaita, Heidenau on täydellinen valinta. Tämän valmistajan renkailla voit tuntea olosi varmaksi. Yritys kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, joten renkaat kestävät uskomattoman hyvin. Moottoripyöräilijänä voit ajella kymmeniä tuhansia kilometrejä Heidenau-renkailla!