Intercon pääkonttori on Lousianassa Yhdysvalloissa ja sen tavoitteena on pyrkiä tuottamaan ehdottomasti parhaita mahdollisilla renkaita kilpa-autoiluun, nelivetoajoneuvoille, maastoautoille ja drag racing -ajoneuvoille. Jatkuva omistautuminen kehitystyölle on tehnyt yrityksestä tunnustetun. Nykyään he tuottavat erilaisia renkaita eri tarkoituksiin.

Nelivetoajouneuvoihin valmistetut renkaat kuuluvat kategoriaan Light Truck Tires. Kategoria kattaa kourallisen erilaisia renkaita, jotka soveltuvat kaikenlaiseen ajoon. Kaikki erilaiset renkaat selviytyvät hankalien olosuhteiden haasteista. Racemaster Tires - mallistosta löydät renkaita, jotka soveltuvat dragracingiin. Renkaissa on vähäinen tai olematon kuviointi, mahdollistaen nopean kiihdytyksen.

Yhtiö valmistaa myös Interco-renkaita, jotka on tarkoitettu käytettäviksi maataloudessa ja teollisuudessa. Nämä renkaat soveltyvat traktoreihin ja vastaaviin ajoneuvoihin. Nämä renkaat ovat selvästi paljon karkeampia ja ne soveltuvat eri tavoin tarjoamaan vakautta ja voimaa. Renkaat ovat siis erittäin hyvin kestävät.

Interco-renkaat sijoittuvat ehdottomasti ylempään hintakategoriaan, mutta toisaalta ne tarjoavat korkeampaa laatua mihin useimmat muut yritykset pystyvät. Näillä renkailla voit luottaa siihen, että renkaat eivät vain kestä kauan, mutta ne ovat myös uskomattoman turvalliset ja vakaat.