Jinyu on yksi Kiinan johtavista rengasyrityksistä, ja se perustettiin vuonna 1995. Yritys ei ole vain yksi maan suurimmista, mutta sillä on myös yksi maan tehokkaimmista ja nykyaikaisimmista tuotantolaitoksista. Moni ulkomainen yritys pitää Jinyua luotettavimpana ja parhaana rengasvalmistajana Kiinassa. Yksi syy tähän on yrityksen tiukka laatukontrolli, joka takaa korkean laadun. Lisäksi Jinyu-renkaiden hinnat ovat edulliset. Jinyu-renkaita myydään yli 100 maassa ympäri mailman, ja satunnaisesti kadulta valitun auton renkaat ovat suurella mahdollisuudella juuri tältä valmistajalta.

Jinyu tarjoaa renkaita kaikenlaisiin ajoneuvoihin, mutta pääasiallisesti kuorma- ja henkilöautoihin. Jinyualta löytyy myös laaja valikoima renkaita nelivetoisiin ajoneuvoihin ja kevyisiin maastoajoneuvoihin. Nämä renkaat on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä pitkään, ominaisuuksiaan menettämättä.

Jinyu-renkaat ovat perusta, jonka päälle on hyvä rakentaa. Renkaat on valmistettu tarjoamaan mukavuutta vailla vertaa. Lisäksi ne ovat erittäin hiljaiset mikä on tärkeää ympäristölle. Vialliset renkaat voivat olla hyvin meluisat. Jinyu-renkaat on suunniteltu myös mahdollisimman turvallisiksi, tarjoten kuljettajalle parhaan mahdollisen ajoneuvon hallinnan.

Jos valitset Jinyu-renkaat, olet osa kuluttajakuntaa joka on päätynyt renkaisiin, jotka ovat halvat ja tarjoavat korkean laadun ja kestävyyden. Renkaat yhdeltä Kiinan johtavista rengasvalmistajista tarjoavat hämmästyttävät ajo-ominaisuudet. Ne ovat sekä hiljaiset, turvalliset että luotettavat. Ja ennen kaikkea edulliset.