Kelly-renkaat ovat tänään ylivoimaisesti vanhin rengasvalmistaja Yhdysvalloissa, ja sillä on yli sadan vuoden kokemus. Heidän historiansa juontaa juurensa aina vuoteen 1894 ja Ohioon. Kelly alkoi valmistaa kumipyöriä tuolloin hevoskärryihin. Tämä oli tuolloin uskomattoman nykyaikaista, ja kumilla oli monia etuja verrattuna aiempiin materiaaleihin. Uudet pyörät olivat paljon keveyempiä ja pyörivät paremmin. Vaunut siis pyörivät tasaisemmin. Kelly valmistaa edelleen renkaita, mutta nyt autoihin. Mahdollisuus kutsua itseään Amerikan vanhimmaksi rengasvalmistajaksi on ylpeyden aihe. Yrityksellä on pitkät perinteet joita he vaalivat tarjotakseen asiakkailleen hyviä tuotteita. Yrityksellä on muun muassa ohjelma, joka tarjoaa asiakkailleen 30 päivän palautusoikeuden. Hauska yksityiskohta on, että presidentti William Howard Taft varusti vaununsa Kelly-renkailla.

Nykyään Kelly on osa Goodyear Tire & Rubber Companya. Pääkonttori sijaitsee Akronissa ja se työllistää noin 73 000 henkilöä 22 maassa. Joka vuosi yhtiö tuottaa lähes 200 miljoonaa rengasta. Toisin sanoen, yhtiön renkaita käytetään muuallakin kuin Yhdysvalloissa. Lisäksi voit luottaa siihen, että yhtiön rengas täyttää kaikki kansainväliset turvallisuusmääräykset.

Jos et etsi aivan tavallisia renkaita, vaan haluat renkaat joiden voit luottaa antavan sinulle sekä turvallisuuden että laadun, Kelly-renkaat ovat loistava valinta. Saatpa samalla ajella renkailla joiden valmistaja on aiemmin tuottanut renkaita Yhdysvaltain presidentille.