Kenda on rengasvalmistaja mikä perustettiin Taiwanissa vuonna 1962. Yhtiö on tullut tunnetuksi laajasta repertuaaristaan, ja tuottaa renkaita sekä moottoripyöriin, autoihin, polkupyöriin ja pyörätuoleihin. Kokemus rengastuotannosta niinkin erilaisiin sovelluksiiin on merkinnyt, että he ovat hankkineet ainutlaatuista osaamista ja osaavat tehdä turvallisia ja kestäviä renkaita, jotka auttavat tekemään ajosta tasaista ja sujuvaa. Kendoja voi käyttää kaupunkiympäristössä, mutta myös vaikeammassa maastossa. Oletpa ajamassa kisaa metsässä tai pitkää matkaa lumimyrskyssä, Kenda-rengas toimii koko matkan.

Yhtiön kehittäjät ja insinöörit työskentelevät jatkuvasti valmistaakseen renkaita lyömättömällä kestävyydellä. Aiakkaita kuuntelemalla ja uusinta teknologiaa seuraamalla yritys on pystynyt kehittämään laajan tuotevalikoiman. Asiakkaan ajokokemus ja turvallisuus ovat aina keskipisteenä, ja 50 vuoden aikana yritys on hionut konseptiaan kohti täydellisyyttä. Kenda testaa renkaitaan useita kertoja vaativissa olosuhteissa niin, että lopputuote on korkealaatuinen. Tämä ei koske ainoastaan renkaan suorituskykyä, mutta myös sen mahdollisimman ympäristöystävällistä tuotantotapaa. Kendalla on tiukka energiatehokkuusohjelma, ja renkaiden on lisäksi täytettävä tiukat turvallisuusvaatimukset ennen kuin ne pääsevät myyntiin.

Millaisella ajoneuvolla ajatkin, voit aina luottaa Kenda-renkaiden korkeaan laatuun. Yhtiön tuotteet ovat voittaneet useita palkintoja. Kenda koetaan innovatiivisena valmistajana, johon voi aina luottaa. Tämä koskee sekä suorituskykyä ja turvallisuutta, niin autojen kuin maastopyörienkin renkaissa.