Kesärenkaat online

Meiltä Nordenrenkaalta löydät laadukkaita kesärenkaita edullisesti.

Kesärenkaista laissa

Lain mukaan kesärenkaiden kulutuspinnan pääurien syvyys on oltava vähintään 1,6 millimetriä, mutta asiantuntijat suosittelevat vähintään kolmen millimetrin urasyvyyttä. Madaltunut urasyvyys pidentää jarrutusmatkaa merkittävästi märällä ja lisää vesiliirron riskiä. Urasyvyys on helppo tarkistaa kahden euron kolikolla, jonka valkean reunuksen korkeus on noin kolme millimetriä. Suomessa talvirenkaat voi vaihtaa kesärenkaisiin 1.3. alkaen, ja kesärenkailla saa ajaa aina joulukuun ensimmäiseen päivään saakka. Useimmiten keli ei kuitenkaan salli kesärenkaiden käyttöä aivan näin pitkään.

Kesärenkaat - Tunnetuilta valmistajilta

Kuivalla maalla ajettaessa kesärenkaat toimivat Suomessa hyvin niin keväällä kuin syksylläkin. Meiltä löydät laadukkaat renkaat autoosi järkihinnoin mm. seuraavilta valmistajilta: Nokian, Michelin, Continental ja Goodyear. Voit tilata renkaat toimitettavaksi sinua lähellä sijaitsevalle yhteistyökumppanillemme, joka hoitaa renkaanvaihdon puolestasi

Kesärenkaat - Turvallisuus ennen kaikkea

Uusien kesärenkaiden urasyvyys tulisi olla 8-9 millimetriä. Laissa määritelty urasyvyyden minimi on 1,6 millimetriä. Kulumista on helppo seurata renkaissa olevista kulutusvaroittimista, joista selviää milloin urasyvyys on madaltunut kahteen millimetriin.

Uudet kesärenkaat on hyvä ostaa ennen kuin vanhat ovat kuluneet laittomiksi. Kesärenkaat kuluvat huomattavasti nopeammin kuin talvirenkaat, ja vaikka urasyvyys vielä olisikin riittävä, ovat renkaat tuoretavaraa. Vanhetessaan renkaan pito siis heikkenee.


Oikean kesärenkaan valinta

Renkaiden uritus on tärkeä tekijä arvioitaessa kesärenkaiden laatua. Urituksella minimoidaan vesiliirron riski, parannetaan pitoa kuumalla asfaltilla ja lisätään ajettavuutta syvissä urissa. Kannattaa valita rengas, jonka polttoainetaloudellisuus on korkea. Näin säästät rahaa ja luontoa. Huomioon on syytä ottaa myös miten ja missä ajoneuvoasi käytät. Pitkät yhtämittaiset matkat Lapissa vaativat erilaiset renkaat kuin kaupunkiajelu Helsingissä. Kesärenkaissa käytetty kumisekoite kovettuu kylmässä. Kesärenkaat on jaoteltu nopeusluokkiin. Rengasta valittaessa nopeusluokan pitäisi vastata autosi huippunopeutta. Jos olet epävarma siitä mitkä kesärenkaat ostaa, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Me autamme sinua erinomaisten rengaskauppojen teossa.

Kesärenkaat netistä halvalla

EU:N uusi rengasmerkintä

2012 marraskuusta alkaen uusien renkaiden valintaa ja vertailtavuutta on helpottanut Euroopan Unionin alueella uusi rengasmerkintä, joka on kodinkoneista tutun energiatehokkuusmerkinnän kaltainen. Merkinnästä käy ilmi kolme renkaiden ominaisuutta: märkäpito, polttoainetaloudellisuus ja vierintämelu. Märkäpito mittaa jarrutusmatkaa märällä alustalla. Parhaan A-luokan ero huonoimpaan F-luokkaan on jopa 18 metriä jarrutusmatkassa. Merkittävä määrä, joka voi hyvin olla ero matkan jatkumisen ja onnettomuuden välillä. Polttoainetaloudellisuus vaihtelee A:sta G:hen, A:n ollessa paras luokka. A-luokan renkaat säästävät luontoa ja rahojasi. Vierintämelu mittaa renkaiden aiheuttamaa ulkoista melua. EU:n rengasmerkintä on erinomainen apuväline uusia kesärenkaita ostettaessa.

EUs Däckmärkning - Se hur bra ett sommardäck är

Kesärenkaiden hoito

Renkaiden oikealla hoidolla varmistat niiden turvallisen toimivuuden sekä mahdollisimman pitkän käyttöiän. Tarkista renkaiden ilmanpaine tasaisin, noin kuukauden mittaisin väliajoin. Renkaiden ilma kannattelee auton painoa. Väärä ilmanpaine kuluttaa renkaita normaalia nopeampaa ja tekee autosta hankalammin hallittavan. Käytettävien renkaiden tulisi olla keskenään identtisiä ja auton valmistajan suosittelemia. Auton ohjekirjasta löytyy tiedot soveltuvista renkaista ja suositellusta paineesta. Renkaiden ja vanteiden puhdistukseen suosittelemme mietoa autoshampoota ja pesusientä. Vältä pesuaineita, joissa on voimakkaita kemikaaleja. Säilö renkaat ohjeiden mukaisesti, jotta kumin rakenne ei muutu. Kulumat renkaihin vuorostaan aiheutuvat käytössä. Laadukkaammat renkaat maksavat hieman enemmän, mutta kestävät käytössä kauemmin.