Kings Tire tuottaa renkaat, sisärenkaat ja vannenauhat erilaisiin ajoneuvoihin, kuten autoihin ja teollisuudessa käytettäviin ajoneuvoihin. Yritys on perustettu Taiwanissa vuonna 1988 ja nykyään sillä on kolme tehdasta Tianjinissa, Kiinassa. Kings Tire tarjoaa maailmanlaajuista palvelua, ja sen tuotteita näkyy varsinkin Euroopassa, Yhdysvalloissa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Koska vienti on tärkeää Kings Tirelle, se testaa kaikki tuotteensa huolellisesti ja tarkasti, vastaamaan kansainvälisiä turvallisuusmääräyksiä ja -vaatimuksia.

Tavallisten ajoneuvojen renkaiden lisäksi yhtiö tuottaa myös renkaita kevyisiin kuorma- ja linja-autoihin sekä trukkeihin. Yhtiö valmistaa myös renkaita joiden käyttötarkoitus on tarkasti rajattu, esim. teollisuuteen. Valikoimasta löytyy tuotteita nostokurkiin, trukkeihin ja muihin ajoneuvoihin joita käytetään kaivosteollisuudessa. Mineraalien ja metallien maailmanlaajuinen kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti viimeisen vuosikymmenen aikana, mikä on vuorostaan heijastanut kyseisessä teollisuudessa käytettyjen renkaiden kysyntää.

Yhtiö vamistaa renkaita myös maatalouteen. Renkaita on tarjolla mm. kottikärryihin, suuriin traktoreihin ja puimureihin. Kings Tire valmistaa myös erikoisrenkaita mönkijöihin ja skoottereihin, jotka tarvitsevat ylimääräistä pitoa.

Kings Tire-Renkailla pääset nauttimaan uskomattoman korkeasta laadusta. Ja jos toimit maatalousalalla, voit luottaa siihen että King Tire -renkaat ovat huipputekniikkaa. Valitse Kings Tire-renkaat ja saat tuotteen, joka kestää ja toimii pitkään.