Kleber on rengasvalmistaja, joka on tullut tunnetuksi kaikkialla Euroopassa luotettavuudestaan. Yhtiö tekee renkaat, jotka sopivat useimpiin ajoneuvoihin ja keleihin, ajat sitten kilpaa asfaltilla tai lumimyrskyssä. Kleber-renkailla hallitset aina ajoneuvoasi. Yhtiön omistaa nykään tunnettu valmistaja Michelin.

Yksi syy miksi Kleber-renkaita pidetään luotettavina ja turvallisina, on että renkaita on tarjolla monissa pitoluokissa märälle tielle. Peräti seitsemän eri luokkaa on tarjolla, alkaen A:sta (lyhyin jarrutusmatka) G:hen (pisin jarrutusmatka). Ero näiden kahden ääripään välillä voi joissakin tapauksissa olla niinkin suuri kuin 30 prosenttia. Erot johtuvat mm. muuttuvista olosuhteista, kuten kelistä ja ajoneuvosta. Toinen seikka jota on syytä miettiä, on että Kleber-renkaita on myös tarjolla vaihtelevin polttoainekulutuksin. Myös tämä jakautuu seitsemään eri luokkaan A:sta (vähiten kuluttava) G:hen (eniten kuluttava). On mahdollista vähentää polttoaineen kulutusta jopa 7,5 prosenttia, riippuen ajoneuvosta ja olosuhteista. Polttoainetehokkuuden määritys tarkasti on kuitenkin vaikeaa, koska vaikuttavia muuttujia on niin monia. Kleber-rengas on kuitenkin hyvä valinta tielle.

Niille, jotka etsivät rengasta joka soveltuu erityyppisiin säihin ja pinnoille, on Dynaxer HP3 suosittu valinta. Se on erittäin kestävä rengas mikä sopii erinomaisesti käytettäväksi märillä pinnoilla, kuitenkin säilyttäen turvallisuuden. Kleber-renkaita saat sekä henkilö- että pakettiautoihin ja pystyt niillä turvallisesti ja sujuvasti kuljettamaan raskaampia kuormia, sekä kesällä että talvella.