Rengaspaketti - Kesärenkaat

Rengaspaketti online - Kesärenkaat

Ostaa kesärenkaat ja vanteet.Rengaspaketti online.

Kesärenkaat ja vanteet »

Rengaspaketti - Nastarenkaat

Rengaspaketti online - Nastarenkaat

Renkaat vanteilla. Halvat nastarenkaat ja vanteet.

Nastarenkaat ja vanteet »

Rengaspaketti - Kitkarenkaat

Rengaspaketti online - Kitkarenkaat

Rengaspaketti. Täältä löydät laajan valikoiman tyylikkäitä vanteet ja kitkrenkaat.

Kitkarenkaat ja vanteet »


Meiltä Nordenrenkailta voit ostaa kokonaiset pyörät edulliseen hintaan. Meiltä löydät malleja ja merkkejä kaikilta johtavilta valmistajilta, kuten Michelin, Continental, Goodyear, Hankook, Kumho ja monia muita. Me Nordenrenkailla tarjoamme laatutuotteita edulliseen hintaan. Saat itse koota mieleisesi pyörän valitsemalla sopivimmat renkaat ja vanteet. On suositeltavaa ostaa kerralla kokonainen pyörä, koska uuden renkaan ja vanhan vanteen yhteensovittaminen saattaa olla ongelmallista. Pyörä siis sisältää sekä vanteen että renkaan. Autamme mielellämme löytämään täydellisen pyörän, oli sitten kyseessä henkilöauto tai moottoripyörä.

Renkaat vanteilla

Pyörän kokoaminen on yksinkertainen, nelivaiheinen prosessi.

1. Valitse rengastyyppi (esim. kesärenkaat tai talvirenkaat)

2. Valitse autosi merkki

3. Valitse autosi malli

4. Valitse vuosimalli sekä moottori

Saatuamme nämä tiedot listaamme autoosi sopivat renkaat ja vanteet. Sinun tarvitsee tämän jälkeen ainoastaan päättää sopivin merkki ja hintaluokka.

Renkaat

Renkaat vaikuttavat merkittävästi ajomukavuuteen. Pohjoisessa ilmastossa käytetään kahden tyyppisiä renkaita: kesärenkaat ja talvirenkaat. Jos käytät autoasi läpi vuoden, on sinun syytä omistaa kaksi rengaskertaa. Meiltä Nordenrenkailta saat kokonaiset pyörät sekä kesä- että talvikäyttöön.

Kesärenkaiden kumisekoite kovettuu kylmässä ja pito katoaa asfaltilla, puhumattakaan lumesta tai jäästä. Koska näitä renkaita on tarkoitus käyttää ainoastaan kesällä, on niille asetettu urasyvyysvaatimus matalampi kuin talvirenkaissa. Urat luovat pidon asfalttiin ja ehkäisevät vesiliirtoa. Kesärenkaiden kulutuspinnan pääurien syvyys on oltava vähintään 1,6 millimetriä. Jos kesärenkaiden valinta tuntuu hankalalta, kannattaa tukeutua uuteen EU-rengasmerkintään. Merkintä on löytynyt kaikista uusista renkaista syksyn 2012 jälkeen. Merkki on kodinkoneista tutun energiatehokkuusmerkinnän kaltainen ja listaa renkaan märkäpidon, polttoainetaloudellisuuden ja vierintämelun.

Talvirenkaita tulee lain mukaan käyttää joulu-, tammi- ja helmikuun ajan henkilö-, paketti- ja erikoisautoissa, joiden kokonaismassa on enintään 3500 kg. Useimmiten Suomen ilmasto vaatii talvirenkaiden vaihtoa jo aikaisemmin syksyllä ja niiden käyttöä pitempään keväällä. Talvirenkaita on kahta tyyppiä: nasta- ja kitkarenkaita. Nämä eroavat toisistaan ominaisuuksiltaan, ja sopivimman talvirenkaan valinta riippuu autoilutottumuksistasi. Talvirenkaissa urasyvyyden täytyy olla vähintään kolme millimetriä, mutta vara ei venettä kaada tässäkään tapauksessa. Nastarenkaat ovat omiaan jäisillä teillä, kun taas kitkarenkaat soveltuvat erinomaisesti lumelle.

Vanteet

Vanteita on kahta tyyppiä: teräsvanteita ja alumiinivanteita. Alumiinivanteet lisäävät jatkuvasti suosiotaan, koska niiden valmistuskustannukset ovat laskeneet. Meiltä Nordenrenkailta saat edulliset vanteet materiaalista riippumatta. Ostaessasi vanteet Nordenrenkailta saat mukana pakkauksen, mikä sisältää kaiken asennuksessa tarvittavan; mutterit tai pultit. Alumiinivanteet painavat vähemmän kuin tavalliset teräsvanteet. Tämän lisäksi ne kestävät oikein hoidettuina pidempään. Monien mielestä alumiinivanteet ovat myös tyylikkäämmät. On erittäin tärkeää pitää alumiinivanteet puhtaina, varsinkin talvipyörissä. Lumi ja sora saattavat tarrata vanteeseen ja heikentää vanteen tasapainoa. Näin saattaa käydä myös teräsvanteelle. Renkaat ja vanteet kannattaakin siis puhdistaa säännöllisesti. Jotkut alumiinivanteet ovat tarkoitettu myös talvikäyttöön. Tällaiset vanteet on käsitelty suojaavalla päällysteellä, tavallisesti lakalla.

Paras hoito pyörillesi

Jotta ostamasi pyörät kestäisivät mahdollisimman pitkään, turvallisuudesta kuitenkaan tinkimättä, niiden huoltoa ei saa laiminlyödä. On tärkeää muistaa säännöllinen puhdistus ja ilmanpaineen tarkistus. Renkaiden ilma kannattelee ajoneuvon painoa, joten oikean paineen säilyttäminen on erinomaisen tärkeää. Liian korkea paine saattaa johtaa renkaan puhkeamiseen, kun taas matala paine kuluttaa rengasta ja vannetta. Venttiilihattu tulisi aina olla paikallaan, jotta likaa ei pääse renkaan sisään. Ajotyylilläsi voit vaikuttaa renkaiden kestävyyteen. Myös tieolosuhteet vaikuttavat siihen, kuinka nopeasti renkaat kuluvat. Talvirenkaita tulisi käyttää vain talvella, koska lämmin asfaltti kuluttaa rengasta erittäin nopeasti. Pankkitilisi lisäksi myös luonto kärsii väärästä rengasvalinnasta. Kesärenkaat vuorostaan ovat vaaralliset talviteillä.

Toimitus ja palvelut

Jos tarvitset apua pyörien asennuksessa, voit kääntyä lähimmän yhteistyökumppaniverkostomme toimipisteen puoleen. Varaa aika ja me Nordenrenkailla varmistamme, että pyörät ovat tuolloin valmiit asennettavaksi. Sinun ei siis tarvitse huolehtia pyörien toimituksesta. Yhteistyökumppaniverkostomme kattaa koko maan.