KUMHO HISTORIA

Kumho tarkoittaa kaunista, rauhallista järveä ja on myös korealaisen rengasvalmistajan nimi. Kumho on yksi maailman kymmenestä suurimmasta renkaiden valmistajasta, ja se tuottaa lähes 60 miljoonaa rengasta vuodessa yhtiön tehtaissa Kiinassa, Koreassa ja Vietnamissa. Vain Koreassa yhtiöllä on jopa kolme tehdasta. Tehtaissa tuotetaan renkaita henkilö-, paketti-, ja kuorma-autoihin sekä nelivetoisiin ajoneuvoihin. Chevrolet, Hyundai, Kia ja Volkswagen ovat autonvalmistajia, jotka ovat päättäneet käyttää Kumhoja alkuperäisrenkaina autoissaan. Renkaita myydään noin 180 maassa ympäri maailmaa. Kumholla on kolme tutkimuslaitosta, jotka pyrkivät jatkuvasti kehittämään uutta teknologiaa mikä parantaa renkaita. Tutkimuslaitokset sijaitsevat Koreassa, Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa. Jokainen tutkimuskeskus keskittyy kehittämään innovaatioita ja teknologiaa, mikä soveltuu sen alueen markkinoille. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Gwangjussa, Etelä-Koreassa. Kumho toimittaa renkaita Formula 3:een, ja on myös onnistunut kehittämään renkaan F1:siin. Tämä todistaa Kumhon käyttämän teknologian kehittyneisyyden. Kumho on jo yli 15 vuoden ajan ollut mukana moottoriurheilussa, ja tuona aikana se on kehittynyt huomattavasti. Tänään yhtiö toimittaa kilpa- ja rallirenkaita, joiden suorituskyky on ainakin yhtä korkea kuin vakiintuneidempien yritysten tuotteiden. Kumho tekee renkaita kaikenlaiseen moottoriurheiluun, joten missä lajissa kilpailetkin, voit olla varma siitä, että Kumho valmistaa renkaat jotka sopivat tarpeisiisi erinomaisesti. Kumho sponsoroi myös Euroopan Formula.

Renkaat Kumho

Kun Kumho perustettiin vuonna 1960, yritys oli nimeltään Samyang Tire Co. Yritys alkoi valmistaa renkaita vuonna 1960 ja valmisti silloin noin 20 rengasta päivässä. 1960-luvun lopulla yritys osti Kumho KS Markin, ja alkoi yhteistyössä tämän kanssa toimittaa renkaita Itä-Aasiaan. Vuonna 1969 kehitti Kumho ensimmäisen renkaansa joka soveltui ajettavaksi lumessa. Korean hallitus kamppaili 1960-luvun lopulta aina 1970-luvulle kehittääkseen maan taloutta. Kumho työskenteli kovasti saavuttaakseen hallituksen tavoitteet. Tänä aikana, rakennettiin ja avattiin Kwangju-tehdas. Kumho pystyi tämän jälkeen, UNI Royal USA:n tuella, aloittamaan kansaivälistymisen. Huolimatta 1970-luvun öljykriisistä, Kumho jatkoi laajentumistaan onnistuneesti ja siitä tuli vuonna 1976 johtava rengasvalmistaja Koreassa. 1980-luvulla Kumho kohtasi monia haasteita, mutta ratkaisi ne parhaalla mahdollisella tavalla ja pystyikin jatkamaan menestyksekästä laajenemistaan. Kumhon kehitys jatkui 1990-luvulla ja uudelleenjärjestelyiden kautta yritys pystyi vankistamaan asemaansa kansainvälisillä markkinoilla. Vuonna 1996 yritys muutti nimensä Kumho Tire Co. Ltd:ksi. 2000-luvulla, Kumho on vakiinnuttanut asemansa maailmanmarkkinoilla, ja yhtiö on myös pystynyt laajentumaan ja rakentamaan useita uusia tuotantolaitoksia.

Kumho on myös mukana tukemassa taidetta ja kulttuuria, sillä Kumhon mielestä on tärkeää kehittää yhteiskuntaa taiteen ja kulttuurin keinoin. Kumho perusti Kumho Cultural Foundation -säätiön vuonna 1977. Säätiön tavoitteena on tukea klassista musiikkia ja taidetta. Lisäksi säätiö myöntää apurahoja taiteilijoille ja esiintyjille, järjestää koulutusta ja lainaa harvinaisia soittimia. Säätiö pyörittää myös Kumho Art Hallia, klassisen musiikin keskusta. Keskus on suunniteltu erityisesti sopimaan kamarimusiikille. Kumho Art Hallissa järjestetään vuosittain noin 200 konserttia. Kumho näkee pystyvänsä parantamaan yhteiskuntaa tukemalla taidetta. Nykyään Kumho Cultural Foundation on yksi Korean suurimmista mesenaateista.

KUMHO RENKAAT

Kumho on sen perustamisesta lähtien pyrkinyt rakentamaan yrityksestä vakaata, ja tuottaa turvallisia ja luotettavia renkaita. Kumho on yritys, joka pyrkii kestävyyteen kaikessa toiminnassaan. Tänään voit nähdä tuloksia Kumhon uutterasta työstä ollakseen parempi yritys. He ovat yksi maailman johtavista rengasvalmistajista. Etsitkö rengasta johon voit luottaa, ja joka antaa sinulle haluamasi ajokokemuksen? Vastaus on ostaa Kumhon renkaat. Kumho pyrkii myös madaltamaan renkaidensa ympäristövaikutuksia. Yksi Kumhon korkeista tavoitteista on ollut tuleminen johtavaksi ympäristöystävälliseksi yritykseksi, joka kehittää uutta teknologiaa ja vähentää yrityksen jättämiä ympäristövaikutuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että voit olla varma siitä että Kumho tekee parhaansa valmistaakseen renkaita, jotka ovat sekä ympäristöystävällisiä ja antavat sinulle mukavan ajokokemuksen. Kumho kuuntelee mielellään, kuinka parantaa tuotteitaan ja palvelujaan. Kumholle asiakaspalaute on avainasia, joten annapa palaa. Kumho auttaa aina asiakkaitaan löytämään juuri heille sopivan renkaan.

Kumho Renkaat

LÖYTÄÄ RENKAAT KUMHO