Leao Tires on kanadalainen renkaiden valmistaja, joka on 90-luvun lopulta saakka tarjonnut markkinoille laadukkaita renkaita useille erityyppisille ajoneuvoille. Hyvien renkaiden lisäksi yrityksen vahvuutena on myös asiakaspalvelu. Yhtiön toiminta perustuu viidelle eri perusperiaatteelle, joilla taataan asiakkaiden tyytyväisyys. Nämä periaatteet ovat myös syitä ostaa renkaat tältä yritykseltä.

Leao pyrkii suunnittelun kautta tekemään renkaistaan mahdollisimman turvallisia. He ovat onnistuneet saavuttamaan tavallista lyhyemmän jarrutusmatkan, johtuen oikeista materiaalivalinnoista ja renkaan kuvioinnista. Rengas on myös kilpailijoitansa kestävämpi. Perusteellisen testauksen avulla Leao pystyy tarjoamaan renkaaseen laatua, sekä myöskin melua vaimentavan ominaisuuden mikä madaltaa melutasoa matkustamossa. Tekninen kehitys on mahdollistanut myös ajovakauden lisääntymisen Leao-renkailla, ja ohjautuvuuden pitäisi olla riittävä aina 260 km/h asti.

Valikoimasta löydät renkaat liki kaikenlaisiin ajoneuvoihin. Renkaita löytyy tavallisten henkilöautojen lisäksi myös kuorma- ja maastoautoihin. Toinen rengaskategoria jota Leao valmistaa on maataloudessa ja teollisuudessa käytettävät renkaat. Tällaisten tuotteiden markkinat ovat kasvaneet räjähdysmäisesti viime vuosina.

Valitse Leao-rengas, kun haluat parempaa laatua ja turvallisuutta!