Malhotra on tunnettu rengasvalmistaja, joka aloitti toimintansa vuonna 1954. Se on yksi parhaiten tunnetuista rengasvalmistajista, mikä johtuu yrityksen visionäärisistä ja innovatiivisista toimintatavoista rengastuotannossa. Heidän tuotevalikoimansa kattaa renkaat autoista suurempiin koneisiin, joita käytetään teollisuudessa ja maataloudessa. Yhtiö on tällä hetkellä yksi johtavista renkaiden valmistajista ja viejistä. Vienti on maailmanlaajuista.

Kun yritys aloitti vuonna 1954 tilanne oli toinen. Ensisijaisesti yritys keskittyi tuottamaan kumia, jonka toinen yritys myöhemmin käytti renkaiden valmistukseen. Vuonna 1978 Malhotra valmisti ensimmäisen rengassarjansa, ja koska toiminta sujui hyvin, vuonna 1989 he ulottivat valmistuksen myös tavallisten autojen ja traktoreiden renkaisiin. 1990-luvun alussa yhtiö sai mahdollisuuden aloittaa viennin. Ajan myötä vientimarkkinat ohittivat merkittävyydessään kotimarkkinat.

Tämän valmistajan renkailla on monia etuja, jotka tekevät niistä houkuttelevat sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Ensinnäkin kaikki renkaat on tehty kestämään valtavia lämpötiloja, jotta renkaan ja tienpinnan välinen kitka olisi mahdollisimman pieni. Renkaissa on myös erityinen iskunvaimennusominaisuus, jonka tarkoitus on vähentää melua. Kaikki Malhotra-renkaat ovat edullisia monista syistä. Ne ovat suhteellisen halpoja, tämän kuitenkaan vaikuttamatta laatuun. Renkaat vähentävät ajoneuvon polttoaineenkulutusta. Ajosi on edullisempaa ja säästät rahaa.

Malhotra-renkat ovat siis halpa ja laadukas valinta.