Maloya on sveitsiläinen yhtiö, joka valmistaa ensiluokkaisia renkaita. Toiminta alkoi kun Fritz Mauer avasi rengastehtaan vuonna 1936. Hänestä tuli näin maansa ensimmäinen renkaiden tuottaja, ja toiminta laajeni merkittävästi. Ensimmäiset renkaat jotka valmistettiin olivat tarkoitettu polkupyörään. Hyvän menestyksen ja kasvavan maineen rohkaisemana liiketoimintaa laajennettiin moottoripyörän renkaisiin, ja sitten myös auton renkaisiin. Yritys on ylpeä siitä, että se oli ensimmäinen auton vyörenkaiden valmistaja vuonna 1972. Tämän tyyppinen rengas on standardi nykypäivänä. Tämä kertookin jotain yhtiön ennakointikyvystä. Aikanaan yhtiön sijainti Sveitsissä muodostui merkittäväksi tekijäksi viennissä, ja nykyään yritys myykin renkaita ympäri maailman.

Yhtiö panostaa voimakkaasti kehittämään tuotteitaan ja niiden käyttäytymistä ajossa. He kehittävät materiaaleja ja kuviointia, jotka yleensä ovat merkittävässä roolissa vaikuttaen renkaiden ominaisuuksiin. Maloya tarjoaa monenlaisia renkaita eri tilanteisiin. Lugano-malli esimerkiksi tarjoaa vakautta tiellä ja se on suunniteltu vähentämään vesiliirron riskiä. Crono-malli vuorostaan on suunniteltu pitkäikäiseksi, mikä on hyödyllistä jos ajaa paljon. Lisäksi ajo-ominaisuudet ovat hyvät ja melua rengas tuottaa vähän.

Maloya-renkailla pääset nauttimaan laadukkaasta sveitsiläisestä tuotteesta, joka vastaa korkeisiinkin vaatimuksiin. Jos haluat parasta, valitse Maloya.