Marangoni on italialainen yritys, joka valmistaa ensiluokkaisia renkaita. Renkaita valmistetaan Italiassa erilaisiin ajoneuvoihin, mutta ennen kaikkea yhtiö on keskittynyt valmistamaan renkaita katumaastureihin sekä kevyisiin kuorma- ja henkilöautoihin. Marangoni on jopa niin ylpeä ja varma tuotteidensa laadusta, että se tarjoaa kaikille asiakkailleen elinikäisen takuun, jotta voit olla varma että mitään odottamatonta ei tapahdu heidän renkaillaan ajellessa. Takuu kaattaa sekä valmistusvirheet että odottamattomat vahingot, joita saattaa ilmaantua kulumisen myötä. Takuullaan Marangoni haluaa erottua muista rengasvalmistajista ja esitellä tuotteidensa uskomatonta laatua. Miksi muuten kukaan uskaltaisi tarjota tällaista takuuta?

Marangoni sekä valmistaa renkaansa, että kehittää ne kestämään mahdolliset haasteet. Yritys on investoinut huomattavia resursseja kehittääkseen renkaita eri tavoin, jotta ne rasittavat ympäristöä vähemmän. Yritys on pyrkinyt kaikin keinoin vähentämään renkaiden käytöstä koituvia päästöjä. Renkaiden pyöriessä aiheutuvaa kitkaa on koetettu madaltaa, kuitenkaan turvallisuudesta tinkimättä. Heidän tehtaansa on myös ihanteellinen ympäristön kannalta. Aurinkopaneeleja käytetään ja kaikki tehdään pitäen luonto mielessä.

Jos haluat renkaat, jotka kestävät uskomattoman pitkään, mutta samalla ovat myös ympäristöystävälliset, Marangoni on täydellinen valinta sinulle. Ostos joka turvaa tulevaisuutta lapsillesi ja lapsenlapsillesi.