Billga Moottoripyörän renkaat - moottoripyörä renkaat verkossa

Moottoripyörän renkaat

Moottoripyöräilijät jos ketkä tietävät rengasvalinnan merkityksen. Renkaat vaikuttavat ajomukavuuteen ja turvallisuuteen. Keli ja tien kunto vaihtelevat, joten renkaat kannattaa valita huolella. Nordenrengas tarjoaa moottoripyörien renkaat markkinoiden kaikilta johtavilta valmistajilta edullisin hinnoin. Toimitamme tuotteet nopeasti ja halvalla. Parhaimpaan ajokokemukseen pääset valitsemalla renkaat, jotka soveltuvat käyttötarkoitukseesi. Moottoripyörän ohjekirjasta pystyt selvittämään suositellut rengasvalmistajat ja sopivan rengaspaineen.

Myymme moottoripyörän renkaat valmistajilta kuten Dunlop, Michelin, Maxxis, Pirelli ja Bridgestone.

LAADUKKAAT MOOTTORIPYÖRÄN RENKAAT

Meiltä Nordenrenkaalta saat laadukkaat moottoripyörän renkaat hyvillä hinnoilla. Renkaiden valinta on merkittävässä roolissa moottoripyörällä ajettaessa, ja meistä laaturenkaat tulisivatkin olla kaikkien saatavilla. Kallein ei aina ole paras. Yksinomaan hinnan tuijottamisen sijaan kannattaa pohtia pääasiallista käyttötarkoitusta. Katuajo vaatii erilaiset renkaat kuin enduro tai maastoajo. Jokainen alusta vaatii erilaisen ja ainutlaatuisen renkaan, ja me Nordenrenkaalla pystymme tarjoamaan vaihtoehtoja joka lähtöön. Pito on usein merkittävin tekijä renkaita valitessa . Mitä korkeampi on renkaan pito, sitä lyhyempi tapaa olla renkaan käyttöikä, johtuen urien nopeammasta kulumisesta.

MC renkaat korkealaatuista

TURVALLISTA MATKAA HYVIN RENKAIN

Useat huippurengasvalmistajat suunnittelevat tuotteensa ensiksi laboratorioissa ja sitten monilla testi- ja kilparadoilla. Erilaisia ura- ja kumisekoitevariaatioita testataan jatkuvasti täydellistä kokoonpanoa tavoitellen. Ostaessasi laadukkaat moottoripyörän renkaat voit luottaa, että ne kestävät ja ovat turvalliset. Suosittelemme asiakkaillemme aina laaturenkaita, koska tiedämme eron kehnompiin malleihin. Rengasvalinnalla saatat pelastaa henkiä. Renkaiden lisäksi liikenteessä on tärkeää käyttää soveltuvia varusteita. Toisin kuin autoilijaa, moottoripyöräilijää ei suojaa ympäröivä peltilaatikko, joten älä unohda käyttää kypärää ja ajoasua.

MUISTA NÄMÄ OSTAESSASI MOOTTORIPYÖRÄN RENKAITA

Renkaita ostettaessa on hyvä selvittää oikea rengaskoko, koska sekä etu- ja takapyöriä on montaa kokoa. Moottoripyörässä voi käyttää nastarenkaita, mikä lisää turvallisuutta talviajossa. Lainsäädäntö talvirenkaiden käytöstä eroaa autosta. Moottoripyörässä on käytettävä talvikäyttöön sopivia karkeakuvioisia renkaita joulukuun alusta helmikuun loppuun. Määräykset vaihtelevat maittain, ja ennen ulkomaanturneelle lähtöä kannattaa selvittää paikalliset rengasvaatimukset. Rengasvalintaa tehdessä on hyvä punnita pidon ja hallittavuuden merkitys. Pehmeäkuminen rengas tarjoaa paremman pidon, mutta myös kuluu nopeammin ja tarvitsee siis vaihtaa useammin.

MOOTTORIPYÖRÄN RENKAIDEN HOITO

Moottoripyörän renkaat eivät eroa paljon auton renkaista. Renkaan käyttöikä on noin viisi vuotta, jos moottoripyörää on säilytetty lämpimässä autotallissa. Renkaat on syytä vaihtaa hyvissä ajoin ennen kuin ne kuluvat käyttökelvottomiksi. Lain mukaan renkaita, joissa kudos on näkyvissä tai jotka ilmeisesti ovat vaarassa räjähtää, ei saa käyttää. Renkaan kulutuspinnassa on koko sen leveydellä oltava tarkoituksenmukainen kuviointi, jonka urien syvyys on vähintään 1,0 millimetriä. Rengaspaineessa peukkusääntö on, että kuormituksen kasvaessa (esim. maastoajo), myös paineen tulisi kasvaa. Märälle kelille taas soveltuu matalampi paine, koska näin saavutetaan parempi pito. Sopivin rengaspaine vaihtelee rengasmerkeittäin ja moottoripyörittäin. Paine vaikuttaa myös ohjattavuuteen ja pyörän tasapainoon. Ominaisuuksiin, jotka ovat erittäin tärkeitä kaupunkiajossa. Oikea paine tekee ajosta turvallisempaa, koska yllättävien esteiden väistely on helpompaa. Moottoripyörän renkaita tulisi säilyttää pimeässä, viileässä ja kuivassa. Oikealla hoidolla pidennät renkaiden käyttöikää usealla vuodella. Renkaat on tärkeää puhdistaa usein, varsinkin jos ajetaan mutaisissa olosuhteissa. älä käytä vahvoja puhdistusaineita vanteita puhdistaessasi, vaan pesusientä ja mietoa autoshampoota. Takuut eivät useasti kata syövyttävillä pesuaineilla vanteille ja renkaille aiheutettuja vahinkoja. älä myöskään käytä teräsvillaa tai sienen karkeaa pintaa irrottaaksesi kovettunutta likaa. Venttiilihatulla on tärkeä tehtävä renkaiden käyttöikää katsoessa. Metallinen hattu estää lian ja pölyn pääsyn renkaaseen. älä koskaan aja ilman venttiilihattua, vaan vaihda uusi heti vanhan hajottua tai kadottua.