Mitas on yksi Euroopan suurimmista maatalousajoneuvojen, ja ennen kaikkea traktorien rengasvalmistajista. Yhtiö valmistaa myös renkaita muihin teollisuuden ajoneuvoihin, kuten lentokoneisiin ja moottoripyöriin. Mitas on vastuussa tästä alusta loppuun. Yhtiö valmistaa omat renkaansa, mutta myös hoitaa kaiken jakeluun ja myyntiin liittyvän. Mitas-renkaiden lisäksi yritys myy myös Cultor- ja Continental-renkaita.

Mitas perustettiin vuonna 1932 Zlinin kaupungissa Moraviassa, Slovakiassa. Tomas Bata perusti yrityksen, joka aloitti renkaiden valmistuksen myydäkseen niitä lähinnä lähialueella. Liiketoiminta kasvoi hitaasti mutta varmasti, ja vuonna 1974 yrityksestä oli tullut niin suuri, että se rakensi valtavan tuotantolaitoksen samaiseen kaupunkiin luoden uusia työpaikkoja paikallisille. Vuonna 1991 Barum Holding osti yrityksen, ja aloitti merkin hitaan kansainvälistämisen. Vuonna 1997 yhtiön renkaita oli saatavilla liki kaikissa maissa ympäri maailman.

Koska suurin osa yhtiön tuotteista menee vientiin on yritykselle ensiarvoisen tärkeää valvoa, että kaikkia kansainvälisiä ja EU:n sääntöjä noudatetaan. Lisäksi yritys tekee kaikkensa, jotta rengastuotannolla olisi mahdollisimman vähäinen vaikutus ympäristöön. Tähän päästään oikeilla materiaalivalinnoilla ja tekemällä eettisiä valintoja tuotannossa.

Jos tarvitset renkaita traktoriin, puimuriin, kuorma-autoon, trukkiin, lumiauraan, lentokoneeseen tai moottoripyörään, Mitas on täydellinen rengas sinulle. Yhtiö tarjoaa hyvät hinnat suhteessa laadukkaisiin tuotteisiin.