NOKIAN HISTORIA

Nokian Tyres valmistaa renkaita, jotka ovat erikoistuneet pohjoisiin olosuhteisiin. Oy Nokia Ab perustettiin vuonna 1967, mutta tätä ennen yriitys tunnettiin nimellä Suomen Gummitehdas Osakeyhtiö. Suomen Gummitehdas Osakeyhtiö aloitti Hakkapeliitta-renkaan valmistuksen. Valikoima sisälsi talvi- ja kesärenkaat, maastoauton renkaat, kuorma-auton renkaat, linja-auton renkaat sekä renkaita teollisuuden koneisiin, metsäkoneisiin ja metsätraktoreihin. Yhteistä kaikille Nokian renkaille on, että ne ovat kehittyneet Nokian ainutlaatuisen osaamisen pohjalle Pohjoismaiden ajo-olosuhteissa. Nokian ei myy renkaita autovalmistajille, vaan suoraan kuluttajille jotka haluavat ostaa uudet renkaat. Nokian pääkonttori on Nokialla Nokian tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa ja Venäjällä, ja renkaita myydään myös Ruotsissa, Saksassa, Venäjällä, Kazakstanissa ja Yhdysvalloissa. Nokian omistaa renkaiden jälleenmyyjä Vianor.

Renkaat Nokian

Nokian arvostaa, että renkaat testataan perusteellisesti ennen kuin ne tulevat markkinoille. Siksi Nokian ei tyydy testaamaan renkaitaan laboratoriossa, vaan renkaat testataan todellisissa olosuhteissa. Tämä tehdään sen varmistamiseksi, että renkaat toimivat ilman ongelmia kaikentyyppisessä ympäristössä ja eri olosuhteissa. Nokian Tyres omistaa 700 hehtaarin laitoksen, jonka ainoa toimikuva on talvirenkaiden testaus. Laitos sijaitsee napapiirin pohjoispuolella, joten se sopii olosuhteiltaan talvirenkaiden testaamiseen pohjoismaisissa olosuhteissa. Toinen testauslaitos sijaitsee Nokialla, jossa testataan lähinnä kesärenkaita. Nokian perusteellinen ja intensiivinen testaus, mikä on räätälöity eri olosuhteita varten, varmistaa että yritys voi toimittaa turvallisia ja luotettavia renkaita. Renkaat testataan niin ulkona kuin sisälläkin, jotta asiakkaille voidaan tarjota parasta laatua. Sisällä testataan kestävyyttä. Tekemällä nämä testit Nokian voi taata, että renkaan rakenne, kuvio ja kumiseos täyttää yrityksen vaatimukset. Näiden menetelmien avulla Nokian havaitsee mahdolliset virheet ja varmistaa ettei markkinoille pääse huonoja tuotteita. Nokian tietää, että rengas on teknisesti monimutkainen ja tärkeä osa autosi turvavarustusta. Nokian tavoitteena on tuottaa maailman parhaat metsäkone- ja talvirenkaat, jotta kuljettajat voivat tietää valinneensa turvallisimmat renkaat markkinoilla. Nokian kehittämiä innovaatioita ovat mm. kulumisvaroitin, vesiliirtovaroitin ja nelikulmaiset nastat. Nokian kehittää myös renkaita, jotka ovat mahdollisimman hiljaiset. Kuvioinnin, poimujen ja reikien sijaintia renkaissa muuttamalla Nokian on onnistunut valmistamaan hiljaisempia renkaita. Nokian haluaa aina pysyä askeleen muita edellä, sekä ennakoida ja täyttää asiakkaidensa vaatimukset. Onnistuakseen tässä yritys investoi tuotekehitykseen, jotta tuotevalikoima päivittyy ja parantuu jatkuvasti.

NOKIAN RENKAAT

Nokian pyrkii helpottamaan ihmisten liikkumista ja liikennettä. Nokian arvostaa ympäristövastuun kantamista. Nokian on esimerkiksi lanseerannut renkaan, mikä on valmistettu ilman haitallisia öljyjä. Yhtiö myös kehittää renkaita joilla on alhainen vierintävastus, mikä vähentää polttoaineen kulutusta ja ympäristövaikutuksia. Nokian haluaa kehittää renkaita jotka tomivat varsinkin pohjoisessa. Nokian suosittelee nastarenkaiden käyttöä talvella, koska nastarenkaat tarjoavat parhaan pidon tiellä ja näin ollen vähäisemmän vierintävastuksen. Etsitkö renkaita, jotka ovat täydelliset pohjoismaiseen ilmastoon ja erityisiin olosuhteisiin täällä? Siinä tapauksessa Nokian-renkaat sopivat sinulle. Tarkan testauksen ja pohjoisten olosuhteiden erikoisosaamisen vuoksi Nokian on etulyöntiasemassa kilpailijoihinsa nähden.

Nokian Renkaat
Nokian renkaat käyttää puhtaita öljyjä renkaissaan. Rypsiöljyä lisätään kumisekoitteeseen jota käytetään renkaassa, mikä lisää pitoa märälllä ja jäällä. Nokian tavoitteena on, että sen tuotanto parantuu jatkuvasti. Tämä tapahtuu panostamalla testaus-ja tuotekehitykseen, mikä tekee renkaista turvallisempia ja mukavempia ajaa, sekä vähentää ympäristönkuormitusta. Nokian pyrkii kestävään kehitykseen tuotannossaan ja vaatii samaa myös toimittajiltaan. Jos päätät ostaa Nokian renkaat voit olla varma, että saat renkaan joka sopii erinomaisesti pohjoiseen ilmastoon. Yhtiön kaikki renkaat on testattu huolellisesti vaativissa kokeissa ennen niiden hyväksymistä markkinoille. Nokian uskoo turvallisuuteen ennen kaikkea. Nokian renkaat selviävät epävakaassa säässä, ja toimivat yhtä hyvin kaupunkiliikenteessä kuin maantiellä. Etsitkö renkaita jotka kestävät, ovat luotettavat ja ympäristöystävälliset? Jos näin, ovat Nokian renkaat sinulle oikea valinta.

LÖYTÄÄ RENKAAT NOKIAN