Ornet Tyre on yritys, josta on nopeasti tullut yksi markkinoiden johtavista yrityksistä. Ne valmistavat renkaita sekä tavallisiin henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja maataloudessa käytettäviin ajoneuvoihin. Ornetissa on kiehtovaa se, että yritys on nopeasti pystynyt haastamaan suuria merkkejä kuten Michelin, Bridgeston ja Goodyear, joista viimeiselle Ornet jopa valmistaa renkaita.

Ornet on kiinalainen yritys ja se perustettiin Kiinassa 1990-luvun lopulla. Yritys tuottaa kaikki renkaansa, sekä suorittaa intensiivistä tutkimusta kehittääkseen tuotteitaan. Sen lisäksi, että yhtiö on johtava toimija Kiinan markkinoilla, sillä on myös hyvin kattava myyntiverkosto ympäri maailman. Tuotteita myydään peräti 100 maassa. Tämä tarkoittaa, että Ornet on kolmanneksi suurin renkaiden viejä Kiinassa. Tämä on todella kehumisen arvoista.

Kuluttajakäyttöön valmistettujen renkaiden lisäksi valikoima kattaa renkaat trukeille, kuorma-autoille ja erityyppisille ajoneuvoille. Tarjolla on toki renkaita sekä talvi- että kesäkäyttöön

Jos haluat kestävät renkaat jotka eivät kuitenkaan maksa paljon, Ornet-rengas on uskomattoman hyvä valinta. Ja koska lähes kaikki renkaat menevät vientiin, voit olla varma että ne myös täyttävät kaikki kansainväliset vaatimukset. Tee kuten monet muutkin, ja valitse edullisempi vaihtoehto tältä jännittävältä tulokkaalta. Valinta on sinun ja se on yksinkertainen. Onnea uusille Ornet-renkaille!