Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa, kysyä, kertoa parannusehdotuksia tai antaa palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista. Teemme kaikkemme, että sinä asiakkaamme olisit tyytyväinen, ja että löytäisit tarvitsemasi tuotteet.

Jos et löydä sivuiltamme vastausta kysymykseesi, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakastyytyväisyys on aina tavoitteemme ja sinun toiveidesi täyttäminen korkeimpana prioriteettina.

Meidät tavoittaa seuraavasta sähköpostiosoitteesta:

Kysymyksiä ja toiveita alennuksista

Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä jos sinulla on kysyttävää. Valikoimaa suunnitellessamme otamme asiakkaidemme toiveet huomioon.

Yleisiä kysymyksiä rengaskoista ja tarjouksista.

Otamme mielellämme vastaan kysymyksiä, jos oikea rengaskoko askarruttaa sinua. Meillä on kattava kokemus rengasalalta ja osaamme suositella sinulle sopivaa laatua ja oikeaa merkkiä.

Lähetä meille sähköpostia

Kysymyksiä tilauksestasi

Täytä nimesi ja puhelinnumerosi yhteystietolomakkeeseen, ja me soitamme sinulle mahdollisimman pian. Voit myös lähettää sähköpostia ja vastaamme siihen.

Tilausseuranta onnistuu netissä

Tilaukseni

Muita kysymyksiä tilauksestasi.

Lähetä meille sähköpostia

Valitusta tehdessäsi tai tuotetta palauttaessasi lähetä sähköpostia osoitteeseen

[email protected]

Muita

Jos kaipaat lisää informaatiota, lähetä sähköpostia osoitteeseen

Tähän osoitteeseen voit jättää myös palautetta tai parannusehdotuksia

[email protected]

Tekninen tuki tai kotisivuun liittyvät asiat

NordenRengas.fi: [email protected]

DackOnline.com: [email protected]

Yhteystietolomake

Jos haluat lähettää sähköpostia asiakaspalveluumme, voit käyttää alla olevaa yhteystietolomaketta. Muista täyttää pakolliset kohdat lomakkeesta, jotta pystymme auttamaan sinua sujuvammin. Vastaamme sinulle mitä pikimmin.