Ovation on rengasmerkki, jota myydään pääasiassa Australiassa ja Tasmaniassa. Siellä se on yksi suurimmista merkeistä, ja on ollut sitä 1990-luvun lopulta asti. Mutta useimpia Ovation-renkaita ei valmisteta Australiassa, vaan Kiinassa. Siellä sijaitsee yrityksen valtava tuotantolaitos, joka kattaa noin puolentoista neliökilometrin suuruisen alueen, ja siellä työskentelee noin 6000 työntekijää. Laitoksen tuotantokapasiteetti on noin 12 miljoonaa rengasta vuodessa. On kuitenkin tärkeää lisätä, että renkaita ei myydä vain aiemmin mainituissa maissa. Suuri osa viennistä menee nimittäin muihin maihin.

Ovation valmistaa renkaita moniin erilaisiin automalleihin. Löydät niitä niin pienestä Mazdasta kuin suuresta katumaasturistakin. Renkaat myös kestävät tavallista kauemmin. Mikä auto sinulla onkaan, tältä valmistajalta löydät sopivat renkaat.

Ovation ottaa myöskin huomioon ympäristövaikutukset. Tämä tehdään usein tavoin. Renkaan valmistusta on muokattu, jotta luonnon kuormitus vähenee. Toisaalta renkaan rakennetta on myös kehitetty ja näin polttoaineenkulutusta on pystytty madaltamaan. Ovation-renkaalla voit ajella siis ympäristöä säästäen.

Näillä renkailla et siis saa ainoastaan erinomaista hinta-laatusuhdetta, vaan myös tuotteen joka on monella tapaa ympäristöystävällinen. Nämä renkaat sopivat sekä suureen, että vähäiseen käyttöön. Tee kuten monet Oseaniassa ja valitse Ovation-renkaat.