Petlas on turkkilainen rengasvalmistaja, joka tuottaa kaikenlaisia renkaita tavallisiin autoihin, suuriin maastoautoihin ja kevyihin kuorma-autoihin. Tämä valmistaja tarjoaa korkeaa laatua, mikä välittyy turvallisena ja taloudellisena ajona. On monia syitä valita renkaat tältä yritykseltä.

Petlas perustettiin reaktiona monimutkaiseen tilanteeseen, mikä syntyi Kyproksen kriisin jälkeen vuonna 1974. Turkin jäätyä kauppasaartoon maa tarvitsi omaa rengastuotantoa mm. armeijan tarpeisiin. Petlas perustettiin ratkaisuna tähän vuonna 1976. Alkuvuosina Petlas valmisti pääasiassa renkaita puolustusteollisuudelle, mutta melko pian se lisäsi valmistukseen myös siviiliajoneuvojen erityyppiset ja laadukkaat renkaat. 1990-luvulla yritys aloitti myös tuotteidensa kansainvälisen myynnin. Nykyisin yhtiöllä on yli 2000 työntekijää ja renkaita viedään lähes 100 maahan. Todennäköisyys on siis suuri, että satunnainen auto kadullasi on varustettu Petlas-renkailla.

Yhtiö pyrkii tuottamaan renkaansa ympäristöystävällisesti ja muuten suotuisissa olosuhteissa. Renkaiden valmistus tapahtuu tehtaalla, jossa työntekijöillä on palkalliset lomat. Yritys myös varmistaa, että tuotannolla on mahdollisimman vähän ympäristövaikutuksia. Tällaiset asiat ovat tärkeitä yritykselle.

Petlas-renkailla saat laadukkaan, eettisen ja ympäristöystävällisen tuotteen. Ennen kaikkea saat kestävän tuotteen, jolla voit ajella katuja vailla huolen häivää.