Protector on järjestelmä ja tuote, joka varmistaa että renkaat ovat kestäviä ja että ne eivät puhkea. Keksinnön loi Paul Buttersworth ja se tuli yleisön saataville kesäkuussa 2003. Jo sitä ennen oli vastaavia järjestelmiä, joilla rengas voitiin tehdä puhkeamattomaksi. Nopealla testauksella Buttersworth kuitenkin huomasi nämä toimimattomiksi. Hän ottikin tehtäväkseen valmistaa markkinoiden paras puhkeamissuoja. Tämän saavuttaakseen Buttersworth työskenteli Ison-Britannian parhaiden kemistien kanssa. Monien vuosien jälkeen he loivat Protectorin.

Puhkeaminen on ollut pitkään suuri ongelma kaikenlaiselle autoilulle. Ongelmallista se on varsinkin jos olet kaukana kotoasi tai sinulla on sovittu tapaaminen. Moni on kokenut rengasrikon aiheuttaman paniikin. Protector kuitenkin pyyhkii tämän ongelman maailman kartalta, ja tekee puhkeamisen mahdottomaksi. Protector on yksinkertaisuudessaan erityistä geeliä mitä ruiskutetaan renkaan sisään, mikä tekee puhkeamisen mahdottomaksi. Jos renkaaseen tulee pienikin reikä, geeli paikkaa puhkeaman välittömästi. Tänä tarkoittaa siis, että piikki voi osua renkaaseen, mutta paine pysyy normaalina. Olet vakuutettu puhkeamia vastaan.

Jos olet kyllästynyt renkaiden vaihtoon ja niistä huolehtimiseen - Tyre Protector on täydellinen ratkaisu ongelmiisi. Tyre Protector pelastaa sinut työläältä renkaanvaihto-operaatiolta ja ennen kaikkea varmistaa, ettet myöhästy tapaamisesta puhjenneen renkaan ansiosta.