Powered by KreditorKun autonrengas tai vanteet hajoavat, saattaa autonomistaja olla pulassa, koska uusi rengas tai uudet vanteet maksavat paljon, eikä autoon voi ostaa mitä tahansa rengasta tai vanteita, vaan niiden tulisi olla samanlaiset kuin autossa jo olemassa olevat renkaat ja vanteet. Jos auton yksi rengas on erilainen kuin muut, vaikuttaa tämä merkittävällä tavalla auton ajo-ominaisuuksiin ja tätä kautta jopa ajoturvallisuuteen. Tästä syystä ei olekaan järkeä pihistellä liiaksi rengasostoksilla! Jos sinulla ei juuri nyt ole varaa ostaa uusia renkaita tai vanteita, mutta tarvitset sellaiset autoosi kipeästi, kannattaa selvittää, voisitko saada renkaiden ostoa varten lainan. Osittainen maksu voisi myös tulla kyseeseen.

Millaisia asioita kannattaa tarkastella valitessasi itsellesi sopivaa rengaslainaa?

Nykyisin pienehkön lainan saaminen on helppoa ja hakemuksen lainan saamiseksi voi tehdä suoraan verkossa. Esimerkiksi Kreditor, osoitteessa kreditor.fi tarjoaa lainaa edullisin ehdoin. Kun valitset itsellesi sopivinta lainavaihtoehtoa, kannattaa laskea, kuinka paljon laina tulee kokonaisuudessaan sinulle maksamaan. Yleensä mitä nopeammin maksat lainan takaisin, sitä edullisemmaksi laina tulee, koska kokonaiskoron määrä jää näin mahdollisimman pieneksi. Toisaalta omaa taloudellista tilannetta ei kannata myöskään vetää aivan liian tiukaksi, koska tällöin on vaarana, että laina jää lopulta maksamatta tai että muu elämäsi kärsii kohtuuttomasti lainan takaisinmaksun vuoksi.

Millainen palvelu Kreditor on?

Kreditor tarjoaa lainaa suoraan verkossa. Hakemuksen tekeminen vie vain muutaman minuutin. Perinteisten lainojen lisäksi Kreditor tarjoaa pikavippejä, vippejä ja pikalainoja. Lisäksi Kreditor tarjoaa asiakkaidensa käyttöön näppärän lainalaskurin. Kreditorin netissä toimivan lainalaskurin avulla asiakkaan on mahdollista mitoittaa laina-aikansa optimaalisesti. Kuten edellä todettiin tämä on erityisen tärkeää, jotta toisaalta voitaisiin välttää turhaan maksettuja korkoja, mutta taas toisaalta myös liian tiukaksi vedettyä omaa taloutta.

Kreditorin blogi tarjoaa mielenkiintoista tietoa oman taloudenpidon tueksi

Kreditorilta löytyy myös oma blogi, josta löytyy mielenkiintoista tietoa helpottamaan omaa taloudenpitoa. Blogissa kerrotaan esimerkiksi siitä, mitä kannattaa tehdä, jos rahantarve pääsee yllättämään. Elämässä sattuu usein odottamattomia asioita, joihin on mahdotonta täysin varautua ennalta. Esimerkiksi auton rengas saattaa hajota yllättäen ja jos tarvitset autoasi päivittäin, tarvitset myös uuden renkaan autoosi saman tien. Blogista löytyy hyviä vinkkejä tällaisten yllättävien tilanteiden varalle.

Mielenkiintoisesta blogista löytyy tietoa esimerkiksi pikavipeistä sekä erilaisista joustavista lainoista, jotka voivat molemmat tulla kyseeseen, jos autosi rengas menee yhtäkkiä rikki eivätkä vararahastosi riitä uuden renkaan ostoon. Talvi tulee tohinalla ja pian on taas aika vaihtaa autoon talvirenkaat alle. Jos talvirenkaasi eivät ole kunnossa, saatat tarvina lainan, jotta pääset turvallisesti liikkeelle myös pääkallokeleillä. Jos olet säilyttänyt talvirenkaasi huolimattomasti, ovat ne saattaneet kärsiä myös säilytyksen aikana ja pahimmassa tapauksessa mennä niin pahasti pilalle, että ne ovat ensitalvena käyttökelvottomat. Tällainenkin yllättävä tilanne tulee valitettavasti yllättävän monen autoilijan eteen vuosittain ja tällöin ovat hyvät neuvot kalliit.