Rengas auton tärkeimpänä tekijänä

Suomen keliolosuhteet vaativat paljon renkailta. Ensinnäkin jo se, että renkaat täytyy vaihtaa vähintään kaksi kertaa vuodessa, on taloudellisesti merkittävä kustannuserä. Renkaiden vaihtamiseen itse kuluu aikaa ja vaatiihan se myös jonkin verran taitoa, perehtyneisyyttä sekä työhön tarvittavat välineet. Rengas online on tehty autoilijaa varten. Sieltä löytyy tietotaito kaikkiin rengasasioihin, johon autoilija voi törmätä.

Kun syksy kääntyy talveksi ja nopeusrajoitukset tippuvat, on viimeistään silloin oltava talvirenkaat auton alla. Talvirenkaiden tulee olla turvalliset monenlaisissa säissä. Kelit voivat Suomessa vaihdella nopeastikin räntäsateesta koviin pakkasiin ja jäiseen liukkauteen jo yhden matkan aikana. Nastarenkaat saattavat olla tällöin turvallisin valinta näihin koviin olosuhteisiin. Renkaat tulee olla pitävät jarrutuksissa, eivätkä ne saa joutua vesiliirtoon sohjoisella tiellä ajettaessakaan. Entä sitten, kun lunta on tuiskuttanut koko tien täydeltä, eikä aurauskalusto ole vielä päässyt paikalle. Renkaat tulee olla ajettavat vielä tälläkin kelillä. Lisäksi talvirenkaat ovat mukavammat, kun ne ovat hiljaiset. Jopa radion kuuntelu onnistuu ajaessa.

Rengas online tarjoaa satojen rengasvalmistajien suunnittelemia talvirenkaita useilla eri profiileilla. Valikoimissa riittää valinnan varaa, voit valita joko kalliimman hintaluokan renkaat tai <a href="nordenrengas.fi/rengas">Halvat rengas online</a> renkaat pienemmän budjetin rengashankintaasi. Esimerkiksi Nokian talvirenkaat ovat suunniteltu erityisesti Suomen talviolosuhteisiin. Ne ovat pitkälle kehitetyt ja niitä on testattu vuosikausia lähes laboratoriomaisissa tarkoin varjelluissa olosuhteissa. Rengas tutkimuksen kohteena, vaatii valtavaa osaamista ja kehittämistyötä. Nokian talvirenkaat ovat rengas online luokituksessa keskihintaisia. Valittavana on toki muitakin johtavien rengasvalmistajien tekemiä talvirenkaita, kuten Michelin ja Goodyear.

Talvirenkaat löytyvät myös kitkarenkaina. Kun tiedät autoosi sopivien renkaiden leveyden, profiilin, halkaisijan sekä rengastyypin, niin sen jälkeen sopivan renkaan etsiminen on helppoa hakukoneen avulla.

Tarjolla on myös osaava asennuspalveluverkosto rengastöissä, joten heidän avullaan saat renkaat asennettua turvallisesti ja luotettavasti. Lisäksi rengastöihin kuuluu myös ilmaaminen ja muu rengashuolto.

Ovatko autosi renkaat turvalliset? Milloin on aika hankkia uudet? Renkaan kulutuspinta kannattaa tarkistaa millimetrimitalla. Tähän on olemassa ihan omanlaisensa mittaväline, mutta tavallinen mitta ajaa myös saman asian. Jos kulutuspinta jää alle sallitun rajan, on syytä lähteä verkko-ostoksille rengas online -palveluun.

Millaiset kesärenkaat haluaisit ajokkiisi? Onko tarvetta nopeille renkaille, joissa parhaat ajo-ominaisuudet tulevat esille vasta suurissa nopeuksissa. Näitä ominaisuuksia ovat muun muassa auton ajo-ominaisuudet kaarreajossa, lyhyet jarrutusmatkat ja se, että autosi ei joudu herkästi vesiliirtoon. Paljon vaaditaan kesärenkailtakin ominaisuuksia. Renkaiden materiaali eli niissä käytetyt kumiseokset ja sen alla oleva kudosrakenne vaikuttavat renkaan ajo-ominaisuuksiin erilaisilla teillä ajettaessa. Välttämättä kallein ei ole aina parasta, mutta kannattaa panostaa renkaisiin ihan oman ja muiden turvallisuuden vuoksi. Kesärenkaat saavat olla niin ikään ääniltään hiljaiset. Tämä kenties korostuu erityisesti lämpimässä kesäsäässä ajettaessa ikkunat auki. Kukapa haluaisi kuulla pelkkää huminaa ja huutaa asiansa metelin yli. Tarjolla on satoja eri merkkejä eri rengasprofiileihin.

Rengas online -valikoimista löytyvät renkaat myös erikoisempiin ajoneuvoihin, kuten vaikka maastoajoneuvoihin, moottoripyöriin ja traktoreihin. Asennuskumppanit auttavat myös näiden renkaiden asennustöissä. Heillä on työssä tarvittavat nostimet ja muut välineet, joilla saa isommankin renkaan turvallisesti paikoilleen. Yksi traktorin rengas saattaa painaa pari sataa kiloa.

Kannattaa myös huomioida ilmaiset lähetyskulut tilattaessa useampia renkaita kauttamme. Tilauspalvelumme on auki ympäri vuorokauden.