Rigdon Tyres on rengasvalmistaja, joka valmistaa kaikenlaiset renkaat niin kuluttajille kuin teollisuudellekin. Renkaita on tarjolla liki kaikkiin malleihin henkilöautoista katumaastureihin. Valikoimasta löytyvät myös kesä- ja talvirenkaat. Yritys tarjoaa renkaita myös kaivureihin, kuten myös traktoreihin ja puimureihin. Renkaita on tarjolla kaikenlaisiin ajoneuvoihin.

Rigdon-renkaita yhdistää myös moni tärkeä seikka. Renkaat on valmistettu tarjoamaan mahdollisimman matala kitka ja polttoaineenkulutus. Renkaan paras mahdollinen rakenne selvitetään kattavalla tutkimuksella. Yritys pyrkii myös valmistamaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä renkaita. Tämä tapahtuu vähentämällä kemikaalien käyttöä. Tämä kehitys on ottanut valtavia loikkia rengasteollisuudessa. Asiakkaana voit luottaa siihen, että Rigdon-renkaat ovat kehityksen eturivissä. Tuotteet on kehitetty vastaamaan vaatimuksia joita erilaisilla ajoneuvoilla ajaminen asettaa.

Rigdon-renkaat ovat siis korkealaatuinen tuote, joka kaikin tavoin auttaa sinua ajamaan sekä turvallisesti, tehokkaasti että ympäristöystävällisesti. Lisäksi pääset nauttimaan autosi ajo-ominaisuuksista maksimaalisesti. On siis monia syitä valita Rigdon.