Riken Tyresia valmistaa rengasjätti Michelin. Yritys antaa sen kaikille asiakkaille uskomatonta laatua erittäin hyvään hintaaan. Heidän tuotteensa antaa sinulle vaihtoehdon kalliimmille merkeille, usein kuitenkin samanlaisin ominaisuuksin.

Michelin ei ole aina valmistanut Riken-renkaita. Riken on nimittäin merkki, joka alunperin tulee Japanista, missä se avasi kemiallisen tehtaansa vuonna 1917. Vuosien kuluessa ja autojen yleistyessä alkoi yritys myös valmistaa renkaita. Toiminta sujui hyvin ja pian he alkoivat myös viedä tuotteitaan ulkomaille, paikkoihin kuten Yhdysvallat. Vienti maahan alkoi vuonna 1979. Ei mennyt kauaa ennen kuin vientiä alettiin harjottaa myös Eurooppaan. Vasta kun Michelin osti Rikenin vuonna 1992, pystyi yritys toden teolla kansainvälistymään. Nykyään se onkin laadun ja innovaatioiden tae. Koska Michelin omistaa yrityksen, voit olla varma siitä, että Riken-tuotteet ovat aina kehityksen eturintamassa.

Rikenin valmistus keskittyy ensisijaisesti tarjoamaan markkinoille henkilöautojen ja kevyiden kuorma-autojen edullisia renkaita. Michelinin merkittävästä markkina-asemasta johtuen voit luottaa, että heidän osaamisensa on myös Rikenin saatavilla. Edullisten tuotteiden lisäksi Riken pyrkii valmistamaan mahdollisiman ympäristöystävällisiä renkaita.

Et tule katumaan valintaasi ostaa Riken-renkaat. Hyvän laadun lisäksi saat ympäristöystävälliset renkaat. Onnea ostoksestasi!