Rosava on rengasvalmistaja, joka on valmistanut renkaita suunnilleen samassa paikassa ja samalla nimellä vuodesta 1976. Rosova sijaitsee noin 80 kilometrin päässä Kiovasta, Ukrainassa. Rosava valmistaa pääasiassa renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin. He ovat tarkkoja siitä, että heidän asiakkaansa saavat erinomaisen laadukkaan ja suorituskykyisen tuotteen. Valmistajan mukaan hyvä rengas ei ainoastaan kestä pitkään, mutta myös mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan matkan.

Tehtaassaan Rosavassa he ovat tuottaneet arviolta 180 miljoonaa rengasta sitten perustamisen vuonna 1976. Nykyään tehdas on selvästi suurin tuotantolaitos Ukrainassa. Yritys ei ainoastaan ole tarkka viimeisimmän teknologian käytöstä, mutta myös henkilöstönsä hyvinvoinnista. Tämä on erityisen tärkeää, koska yritys on sitoutunut noudattamaan sosiaalisen vastuun standardeja. Rosova paitsi valmistaa renkaita omalla merkillään, on se usein myös mukana kansainvälisissä hankkeissa.

Johtuen valmstajan korkeista standardeista voit luottaa, että Rosova-tuote on laadukas. Yritys testaa muutakin kuin tavallista kulumista. Tuotantolaitoksellaan he pystyvät myös testaamaan renkaiden toimivuutta vaihtuvissa olosuhteissa ja nopeuksissa.

Rosova valmistaa renkaat liki kaikenlaisiin henkilöautoihin ja kevyihin kuorma-autoihin. Asennettuasi renkaat autoosi huomaat miksi valinta oli hyvä. Sekä ajo-ominaisuudet että kestävyys vastaavat odotuksia. Ja omatuntosi kiittää myös.