Rotalla on yksi johtavista laaturenkaiden valmistajista Kiinassa. Yrityksen tuoteet ovat erittäin laadukkaita, ja henkilöstö ja työntekijät äärettömän ammattitaitoisia. Rotalla-renkaat valmistetaan Guangraossa, Shandongissa, Kiinassa. Tehdas on yksi nykyaikaisimmista maassa, ja käyttää korkeaa automaatiota varmistaakseen asiakkailleen hyvän laadun. Yritys valvoo kaikkia valmistuksessa käytettyjä aineita, taatakseen asiakkailleen luvatun laadun. Rakenne ja ajo-ominaisuudet ovat myös tärkeitä. Yritys on tarkka siitä, että sen renkaat täyttävät kansainväliset standardit.

Tehdas missä Rotallaa valmistetaan on rakennettu vuonna 1986, ja se sisältää ulkomaista testilaitteistoa. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat kaiken kokoiset renkaat, ja se tarjoaa tietenkin sekä kesä- että talvirenkaita. Yritys haluaa tarjota asiakkailleen korkealaatuisen tuotteen, mikä täyttää kaikki vaatimukset myös ajo-ominaisuuksiltaan. Tuotannossa kehitetään renkaan ympäristöominaisuuksia, etenkin tarkastellaan polttoaineenkulutusta.

On monia syitä valita renkaat tältä valmistajalta. Rotalla tarjoaa hyvää laatua edulliseen hintaan. Yritys pyrkii myös vähentämään ympäristönkuormitusta tuotannossaan ja rengassuunnitelullaan. Kun valitset Rotalla-renkaat säästät rahaa ja toimit planeettamme hyväksi.