Sailun on rengasvalmistaja, joka alkoi vuonna 2002 panostamaan rengastuotannon kehitykseen Kiinassa. Jo tätä ennen se vei markkinoille halpoja, mutta laadukkaita tuotteita. Tällä hetkellä yrityksellä on taloudelllinen kehitys- ja tutkimusalue Quingdaossa. Sailun hyötyy myös samassa kaupungissa sijaitsevasta yliopistosta. Tutkijat auttavat materiaalien ja ominaisuuksien kehityksessä, sekä avustavat myös testauksessa. Tämä on maan ensimmäinen tehdas, mikä konkreettisella tavalla yhdistää teollisen rengasvalmistuksen ja tutkimuksen. Tehtaan uskotaan olevan maassa ensimmäinen askel kohti seuraavan sukupolven materiaalien valmistusta.

Sailunin valikoimasta löydät renkaat useimpiin ajoneuvoihin. Ei ainoastaan henkilöautoihin. Löydät myös renkaita urheiluautoihin, sekä maastoautoihin ja jeeppeihin. Kasvava osuus tuotannosta on renkaat teollisuuden käyttöön. Trukkien ja lastaajien kysyntä on kasvanut viime vuosina. Metallien ja mineraalien kysynnän lisääntyminen on vuorostaan lisännyt kaivostollisuuden tarvetta kyseisille ajoneuvoille.

Hyvä syy sostaa Sailun-rengas on, että yritys pyrkii valmistamaan mahdollisimman ympäristöystävälliset renkaat. Valmistusprosessin lisäksi yritys on parantanut renkaan rakennetta, jotta rengas rasittaisi mahdollisimman vähän luontoa. Tämä näkyy mm vähentyneessä polttoaineenkulutuksessa.